TicketServices.gr

Athens Pride 2021: Coming Out

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ - ΦΑΡΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Στο πλαίσιο του Athens Pride 2021, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με το Athens Pride διοργανώνει μία ανοιχτή συζήτηση για τη σημαντικότητα του «coming out». 

Το "Coming out" είναι μια έκφραση που χρησιμοποιείται διεθνώς για να δηλώσει την στιγμή της γνωστοποίησης του σεξουαλικού προσανατολισμού ή/και της ταυτότητας φύλου από ένα ΛΟΑΤΚΙ+  άτομο προς το στενό ή ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον, για παράδειγμα την οικογένεια, τους φίλους, τον χώρο εργασίας κτλ.  H στιγμή του coming out είναι καθοριστική στη ζωή των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και προκύπτει ως αποτέλεσμα μιας σειράς εσωτερικών και εξωτερικών διεργασιών. Στόχος  της συζήτησης είναι η αποτύπωση ασφαλών διαδικασιών και πρακτικών, η σύνδεση του coming out με την ορατότητα των ταυτοτήτων και η σημασία του ως πολιτική πράξη συζητώντας για το πώς μπορεί να επηρεάσει θετικά τη ΛΟΑΤΚΙ+κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία.

Το Athens Pride στηρίζει τις δράσεις που στοχεύουν στην καθολική ισονομία και ισότητα όλων των ατόμων, προωθώντας τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις που δεν περιορίζονται στο κυρίαρχο κοινωνικό πρότυπο και τις παραδοσιακές κοινωνικές δομές.

Πληροφορίες για την εκδήλωση:
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού σε αμιγή εσωτερικό χώρο (δηλαδή για κοινό πλήρως εμβολιασμένο) και θα αναμεταδοθεί ζωντανά στο snfcc.org και την σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook, @SNFCC
Θα υπάρχει η δυνατότητα live ερωτήσεων μέσω eventora. 

Μέγιστος επιτρεπτός αριθμός θεατών: 231

Τρίτη 07/09 | 19:30
ΦΑΡΟΣ
Η είσοδος είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή.

Η προεγγραφή ξεκινά την Παρασκευή 03/09 στις 10.00 για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ, και το Σάββατο 04/09 στις 10.00 για το κοινό.

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 δελτία εισόδου.
 • Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00.
 • Η κράτηση σας ισχύει έως 30 (19.00) λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης, εφόσον επικυρώσετε τα δελτία εισόδου σας.  Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας, καθώς μετά το πέρας της προκαθορισμένης ώρας, οι κρατήσεις θα ακυρωθούν αυτόματα. Με κάθε δελτίο εισόδου που θα επικυρώσετε, θα σας δοθεί μοναδική αριθμημένη θέση. 
 • Δεν επιτρέπονται αλλαγές θέσεων και μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
 • Η ηλεκτρονική προεγγραφή είναι απαραίτητη, λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής αριθμημένων θέσεων στον χώρο της εκδήλωσης χωρίς να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική προεγγραφή.
 • Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000. 

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας την οικονομική του βιωσιμότητα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος Εκδήλωσης
Φάρος

Κέντρο Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ημερομηνία εκδήλωσης
Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

ώρα έναρξης: 19.30

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή.
- ηλεκτρονικά: www.snfcc.org
- ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr

E-Tickets
Την ημέρα της εκδήλωσης θα πρέπει να επιδείξετε το e-ticket σας, είτε εκτυπωμένο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (παρακαλούμε να αποθηκεύσετε το pdf στο κινητό σας).

Σημαντικές πληροφορίες

 • Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 δελτία εισόδου.
 • Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00.
 • Η κράτηση σας ισχύει έως 30 λεπτά (19:00) πριν την έναρξη της εκδήλωσης, εφόσον επικυρώσετε τα δελτία εισόδου σας. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας, καθώς μετά το πέρας της προκαθορισμένης ώρας, οι κρατήσεις θα ακυρωθούν αυτόματα. Με κάθε δελτίο εισόδου που θα επικυρώσετε, θα σας δοθεί μοναδική αριθμημένη θέση. 
 • Δεν επιτρέπονται αλλαγές θέσεων και μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
 • Η ηλεκτρονική προεγγραφή είναι απαραίτητη, λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής αριθμημένων θέσεων στον χώρο της εκδήλωσης χωρίς να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική προεγγραφή.

Έναρξη προπώλησης

 • Η προεγγραφή ξεκινά την Παρασκευή 03/09 στις 10.00 για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ, και το Σάββατο 04/09 στις 10.00 για το κοινό.
Όροι προεγγραφής
(κάντε κλικ εδώ)ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω