«Αυλαία, φώτα και ...άρωμα Μικράς Aσίας» / Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μουσικού Συλλόγου 'Aνδρου

×

No active shows found for this event

  • The page you opened possibly refers to a past date.
  • Please, check the event information above.
  • To locate the event you are interested in, please click the search icon on top of this page.

OPEN THEATER OF CHORA OF ANDROS

PRESENTATION

"Αυλαία, φώτα και ...άρωμα Μικράς Ασίας"/ Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου

Δευτέρα 08.08.2022 @ 21:00
 
ΜΟΥΣΙΚΗ
 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου διοργανώνει στις 08 Αυγούστου 2022 και ώρα 21.00 την καλοκαιρινή της "Επετειακή" συναυλία για τα 10+2 Χρόνια προσφοράς στο πολιτισμό της Ανδρου.
Αφιερωμένη στα "100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης"


Θα ακουστούν αποσπάσματα από Ελληνικές Οπερέτες και τραγούδια Ελλήνων συνθετών από την Σμύρνη. Συμμετέχουν οι Δημήτρης Σιγαλός, Σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η Σοφία Μάλαμα.

Μουσική Διεύθυνση: Δημήτριος Σιδερής

Ο Δημήτρης Σιγαλός (Τενόρος), γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε μονωδία στο Ελληνικό Ωδείο (τάξη B. Γιαννουλάκου).
Από το 1998 συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή, και με Θέατρα του Εξωτερικού (Γερμανία, Ρουμανία, Σαράγιεβο), έχοντας ερμηνεύσει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε παραγωγές όπερας και οπερέτας, (ενδεικτικά: Η όπερα του ζητιάνου, Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα, Γκραν Μακάμπρ, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Αριάδνη στη Νάξο, Μάκβεθ, Ναμπούκκο, Αντρέας Σεννιέ, Νόρμα, Παλιάτσοι, Τουραντότ, Κάρμεν,Υπόθεση Μακρόπουλος, Οι απάχηδες των Αθηνών, Βαφτιστικός, Χριστίνα, Θυμήσου εκείνα τα χρόνια, Η παρισινή ζωή, Η νυχτερίδα, Κρητικοπούλα, Πριγκίπισσα της Σάσωνος).

Έχει εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε έργα όπως Αντιγόνη, Λυσιστράτη, Σικελικός εσπερινός, Ντον Κάρλος, Κάρμινα Μπουράνα, Ανατολή.
Έχει συμπράξει με συμφωνικές ορχήστρες (Κρατική, ΕΡΤ, Χρωμάτων, Δήμου Αθηναίων) και έχει δώσει συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Σοφία Μάλαμα (Μέτζο Σοπράνο) πήρε δίπλωμα κλασικού τραγουδιού με την Μ.Κρίλοβιτς στο Ωδείο Αthenaeum με άριστα παμψηφεί. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής με την Μ.Rosner και κινησιολογίας της υποκριτικής (σύστημα J.Cage) με τον Φ.Λάζαρη στο Θέατρο Αλλαγών .
Συνέπραξε ως σολίστ σε συναυλίες Ελλήνων συνθετών , σε συναυλίες μουσικής δωματίου (γερμανικό Lied) και όπερες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη .Συνεργάστηκε με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Πάτρας ,με την ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πήρε μέρος σε παραστάσεις όπως: Το μυθόδραμα «Μυστική Γή» στο αρχαίο θέατρο των Δελφών, «Μουσική για το αρχαίο δράμα» στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, «Ιπποκράτειος Όρκος» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης , στο « Βίο του Γαλιλαίου» και την«Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» στο Εθνικό Θέατρο , «Βάκχες» στο ΚΠΙΝΣ, «Παλιγγενεσία» κ.α
Από το 2000 έως το 2010 συμμετείχε σε όλες τις παραγωγές ελληνικής οπερέτας στη Νέα Σκηνή της Ε.Λ.Σ.
Ιδρυτικό μέλος του acapella φωνητικού συνόλου 8tetto από το 2013 έως σήμερα συμμετέχει σε συναυλίες με ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο στα πλαίσια εκδηλώσεων φεστιβάλ Δήμων αλλά και σε εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά με θέμα την όπερα.
Από το 2017 εως το 2019 δίδαξε στο El Sistema Greece.
Από το 2018 διδάσκει στην Δραματική σχολή «Πράξη Επτά».

Δευτέρα 08 Αυγούστου, ώρα 21.00 Συναυλία: "Αυλαία, φώτα και... άρωμα Μικράς Άσίας"/ Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου

Κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 10€ και παιδικό 5€
Τα κουπόνια θα δίνονται από:
-Bιβλιοπωλείο Γραφή - Σ. Γαρυφάλλου
-Χρωματοπωλείο Αμωράτη Θεοδώρα
-Ταμείο θεάτρου

INFO

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΔΡΟΥ
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 10€ και παιδικό 5€

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ
Τα κουπόνια θα δίνονται από:
- Bιβλιοπωλείο Γραφή - Σ. Γαρυφάλλου
- Χρωματοπωλείο Αμωράτη Θεοδώρα
- Ταμείο θεάτρου

PRODUCTION DETAILS
ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ