ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

INFO
ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΣΥΡΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ώρα: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15€ πλατεία και θεωρείο ισογείου
14€ Θεωρείο Α' ορόφου
13€ Θεωρείο Β' ορόφου
12€ Εξώστης

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Θέατρο Απόλλων
Τηλ. 22810.85192

Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

και
σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές πραγματοποιούνται με χρέωση σε κάρτα. Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται στο ταμείο του Θεάτρου Απόλλων με μια ταυτότητα ή με την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ACTION ΕΣΤΙ
ΑΦΜ: 107391971
ΔΟΥ: Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΔΡΑ: Δεληγιώργη 125, Πειραιάς

DETAILS

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου

Ερμηνεύει η
ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

και ο
ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ

Θέατρο Απόλλων
Σύρος

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017
ώρα: 21.00

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια πολύ σημαντική τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς, μαζί με τον σπουδαίο κιθαρίστα και ερμηνευτή Μανώλη Ανδρουλιδάκη, επιλέγουν τη Σύρο για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στον ποιητή & στιχουργό ΜΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.

Μια συναυλία-γιορτή, μια συναυλία αφιερωμένη σε έναν ανθρωπο που σφράγισε με τα λόγια του το ελληνικό τραγούδι και την ποίηση. Τον άνθρωπο που με την παρουσία του, τη σκέψη του και τις λέξεις του σφράγισε τη πνευματική ζωή της Ελλάδας κυρίαρχα από τη Μεταπολίτευση κι έπειτα.

Ποιητής, συγγραφέας, διανοούμενος, αρθρογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Μάνος Ελευθερίου είναι μία από τις σταθερές μας στο νεότερο και σύγχρονο πολιτιστικό τοπίο της Ελλάδας.

Οι στίχοι του, τα λόγια του, τα ποιήματά του, όπως αυτά μελοποιήθηκαν από τους μεγαλύτερους συνθέτες μας (Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Σπανός, Κουγιουμτζής, Μικρούτσικος, Μούτσης, Μαρκόπουλος, Νικολόπουλος κ.α.) και τραγουδήθηκαν από τις ωραιότερες φωνές (Μοσχολιού, Νταλάρας, Αλεξίου, Γαλάνη, Βιτάλη, Κούτρας, Θηβαίος κ.α.) σημαδεψαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού περισσοτερα από 50 χρόνια

Τα «Παραπονεμένα λόγια», «Σ'αυτή τη γειτονιά», η «Ατέλειωτη εκδρομή» και ο «Άμλετ της Σελήνης» είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που θα ακουστούν σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά από τους σπουδαίους καλλιτέχνες Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανώλη Ανδρουλιδάκη.

Για μία και μοναδική παράσταση-συνάντηση με όλους εμάς που εδώ και χρόνια συνταξιδεύουμε με όχημα τη μουσική που αγαπάμε.

Για να τραγουδήσουμε, να νιώσουμε, να μιλήσουμε όπως μόνο αυτή η μουσική, η ποίηση και οι στίχοι του Μάνου Ελευθερίου μπορούν να καταφέρουν. Τραγούδια παλιά και νέα, τραγούδια δοσμένα με αγάπη και αλήθεια.

Εισιτήρια:
Πλατεία και θεωρείο ισογείου: 15 ευρώ
Θεωρείο Α' Ορόφου: 14 ευρώ
Θεωρείο Β' Ορόφου 13 ευρώ
Εξώστης: 12 ευρώ

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017
Θέατρο Απόλλων στην Σύρο
Ώρα Έναρξης: 21:00
Διοργάνωση Εκδήλωσης: Action Εστί
Με την αιγίδα του Δήμου Σύρου Ερμούπολης

Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't