Γλυκιά Συμφωνία

×

No active shows found for this event

  • The page you opened possibly refers to a past date.
  • Please, check the event information above.
  • To locate the event you are interested in, please click the search icon on top of this page.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

PRESENTATION

Το Ινστιτούτο Τέχνης & Πολιτισμού Melody Spirit
παρουσιάζει στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης
στο Μέγαρο Μουσικής ΑθηνώνΤην Γλυκιά Συμφωνία 2

Ένα Μουσικό Παραμύθι της Μαίρης Βούκανου
σε Μουσική Γιώργου Βούκανου

Με τον Δημήτρη Πιατά
και γνωστούς ηθοποιούς και λυρικούς τραγουδιστές
Φιλική Συμμετοχή Στέλιος Παρλιάρος

9,10,11 & 16,17,18 Δεκεμβρίου 2016
ώρα έναρξης: 18.30

Αίθουσα Πολυχώρου
Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη»
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τον Δεκέμβριο ο συνθέτης Γιώργος Βούκανος παρουσιάζει για 2η συνεχή χρονιά και για 6 μόνο παραστάσεις στην Αίθουσα Πολυχώρου της Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την «Γλυκιά Συμφωνία». Ένα μουσικό ηχοχρωματικό παραμύθι σε κείμενα και στίχους Μαίρης Βούκανου με τον Δημήτρη Πιατά, με την φιλική συμμετοχή του Στέλιου Παρλιάρου σε σκηνοθεσία Λευτέρη Δακαλάκη.

Το μουσικό αυτό παραμύθι μας ταξιδεύει σε ένα ονειρικό τοπίο στις πιο γλυκές στιγμές των παιδικών μας χρόνων σε ένα Μαγεμένο δάσος την Ζαχαρένια Πολιτεία και τους ήρωές της. Με τους ονειρικούς ήχους, τα χρώματα και τα τραγούδια της Γλυκιάς Συμφωνίας θα δώσουμε μια γλυκιά ελπίδα στην πικρή καθημερινότητα του σήμερα. Μια μοναδική μουσική παράσταση για μικρούς και για μεγάλους.

Τους κεντρικούς ρόλους του παραμυθιού ερμηνεύουν:
η Άντα Αθανασοπούλου (Ευχονεράϊδα - Πριγκίπισσα «Γλυκιά Βανίλια»), ο Δημήτρης Παπαγεωργίου (Πρίγκιπας Αμυγδαλόπαστος), ο Αχιλλέας Σκευης (Ζαχαροπλάστης Άχνης), ο Παναγιώτης Καμμένος (Κακός Λύκος), ο Θοδωρής Λάτσκας (Σοκολατοντελάλης), η Ολγιάνα Πανίτσα (Κακιά Μάγισσα) και η μικρή Ελένη Αθανασοπούλου (Ευχονεραϊδάκι). Συμμετέχει το θέατρο Μαριονέττας Γκότση. Στο πιάνο ο Γιώργος Βούκανος.

Την Παιδική Χορωδία του Δήμου Βριλισσίων διευθύνει η Γρηγορία Δέδε
Βοηθός: Ολγιάνα Πανίτσα

«Γλυκιά Συμφωνία» στις 9, 10, 11 & 16, 17, 18 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Πολυχώρου της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για 2η Χρονιά!

Μπορείτε να αντισταθείτε στη γλύκα της...??

Το πιο γλυκό παραμύθι γι αυτά τα Χριστούγεννα! Κυκλοφορεί και σε CD από την Melody Spirit - www.georgevoukanos.com

ΓΛΥΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Λίγα λόγια για το μουσικό Παραμύθι
Μια φορά κι έναν καιρό σε ένα δάσος μακρινό, ζούσε ο Λύκος των Παραμυθιών. Το κάστρο του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας ήταν στην Γλυκιά Πολιτεία κι εκεί, ο ζαχαροπλάστης Άχνης Ζαχαρένιος έφτιαχνε γλυκά ζαχαρωτά. Κάθε μέρα δημιουργούσε γλυκές λιχουδιές, προσφέροντας σε όλους μεγάλη χαρά κι ευχαρίστηση. Όσοι τον επισκέπτονταν στο πολύχρωμο και λουλουδάτο κάστρο, δοκίμαζαν τα γλυκά, που ετοίμαζε κι έφευγαν με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Τα πρόσωπά τους φωτίζονταν και τα μάτια τους έλαμπαν από ευχαρίστηση, όπως λάμπουν στον ουρανό τα αστέρια... Για αυτό, οι κάτοικοι της Γλυκιάς Πολιτείας ήταν οι πιο χαρούμενοι κάτοικοι όλου του κόσμου. Όμως τα φετινά Χριστούγεννα κάτι περίεργο και τρομερό θα συμβεί. Το χαμόγελο θα χαθεί από τη Γλυκιά Πολιτεία. Η Κακιά Μάγισσα των Παραμυθιών ζηλεύει για άλλη μια φορά την ευτυχία των κατοίκων και με τα μαγικά της ξόρκια, διώχνει μακριά τα χαμόγελα από τα πρόσωπά τους! Τι μπορεί να κάνει ο Λύκος για να ξαναγίνουν όλοι χαρούμενοι; Με ποιον τρόπο θα γιορτάσει η Γλυκιά Πολιτεία ευτυχισμένα Χριστούγεννα; Πώς θα ξαναβρεθούν και πού κρύβονται τα χαμένα χαμόγελα;

Η ιστορία...

Όταν ερχότανε η νύχτα και τα γλυκά εργαστήρια έμεναν μόνο με τις βουτυράτες μυρωδιές και τις ζύμες των τσουρεκιών, που φούσκωναν στους ζεστούς φούρνους για να ετοιμαστούν με το πρώτο φως της μέρας, ο Λύκος των Παραμυθιών κάθονταν σκεφτικός στο πιο ψηλό σημείο του κάστρου...

Θυμόταν όλα όσα είχε καταφέρει στη ζωή του έως τώρα...

Ζούσε σε ένα όμορφο κάστρο, που παλιά ήταν σκοτεινό και τρομερό, καθώς ανήκε στην Κακιά Μάγισσα των Παραμυθιών... Όμως εκείνος είχε βαρεθεί πια, να κάνει όσα αυτή τον διέταζε, να κυνηγάει την Κοκκινοσκουφίτσα και τα εφτά κατσικάκια, αλλά και τα τρία γουρουνάκια, χωρίς να του έχουν κάνει ποτέ κανένα κακό! Δεν τα γνώριζε προσωπικά, κι όμως τα κυνηγούσε, γιατί φοβότανε τόσο πολύ την αφεντικίνα του... Έτσι του έλεγε εκείνη, έτσι είχε συνηθίσει, έτσι κι έκανε... ΕξΆ άλλου, όλοι τον φώναζαν Κακό Λύκο των Παραμυθιών! Όμως, όταν αποφάσισε να δείξει τον πραγματικό του καλό εαυτό, όταν βαρέθηκε να κάνει τον κακό, η Κακιά Μάγισσα, θύμωσε πολύ κι έφυγε για πάντα από τη ζωή τη δική του, αλλά και από τη ζωή της Γλυκιάς Πολιτείας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ»
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Παρασκευή 9 Δεκ. 2016
Σάββατο 10 Δεκ. 2016
Κυριακή 11 Δεκ. 2016
Παρασκευή 16 Δεκ. 2016
Σάββατο 17 Δεκ. 2016
Κυριακή 18 Δεκ. 2016

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
18:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
12 € Ενηλίκων
8 € Παιδικό – Φοιτητικό

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
MELODY SPIRIT
Δημ. Σούτσου 30,
115 21 Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 6977348528, 6938909721
Email gvoukanos@gmail.com
Email melodyspiritinst@yahoo.gr

INFO
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
«ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ»
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Παρασκευή 9 Δεκ. 2016
Σάββατο 10 Δεκ. 2016
Κυριακή 11 Δεκ. 2016
Παρασκευή 16 Δεκ. 2016
Σάββατο 17 Δεκ. 2016
Κυριακή 18 Δεκ. 2016

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
18:30

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
12 € Ενηλίκων
8 € Παιδικό – Φοιτητικό

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά παραλαμβάνονται με μια ταυτότητα ή με την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε είτε την ημέρα της παράστασης στην είσοδο της Μουσικής Βιβλιοθήκης, είτε νωρίτερα από το εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39

Διοργάνωση/Παραγωγή:
MELODY SPIRIT INSTITUTE
Δημητρίου Σούτσου 30 Αθήνα
ΑΦΜ: 998883845
ΔΟΥ: ΚΑ Αθηνων

GALLERY
PHOTO GALLERY
TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ