18ο Φοιτητικό Συνέδριο τμήματος ΔΕΤ του ΟΠΑ
«Ψηφιακός Μετασχηματισμός»

×

No active shows found for this event

  • The page you opened possibly refers to a past date.
  • Please, check the event information above.
  • To locate the event you are interested in, please click the search icon on top of this page.

PRESENTATION

18ο Φοιτητικό Συνέδριο
Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

«Ψηφιακός Μετασχηματισμός»

Σεράφειο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων
Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Για 18η συνεχή χρονιά, οι φοιτητές του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή, Εμμανουήλ Ζαχαριάδη, διοργανώνουν το Επιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ (ΦΣΔΕΤ), με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός», την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στο Σεράφειο κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων.

Το ΦΣΔΕΤ λειτουργεί ως μια κοιτίδα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς) να παρουσιάσουν τις εργασίες και το ερευνητικό τους έργο, να διεκδικήσουν το βραβείο της δημοφιλέστερης εργασίας και, ταυτόχρονα, να έρθουν σε επαφή με καθηγητές και άλλους φοιτητές, αντλώντας άμεση ανατροφοδότηση. Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν πραγματεύονται ζητήματα που εντάσσονται στην ευρύτερη θεματολογία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, όπως για παράδειγμα το ηλεκτρονικό επιχειρείν, τα πλεονεκτήματα του νέου υπολογιστικού νέφους, τις εξελίξεις σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, τις νέες παραγωγικές διαδικασίες που προστατεύουν το περιβάλλον και πολλά ακόμη. Oι συμμετέχοντες θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες και σχετικές συζητήσεις από εξέχοντες ομιλητές και καθηγητές, αλλά και να λάβουν μέρος σε διάφορα σχετικά workshops που διοργανώνονται σε συνεργασία με εταιρίες και οργανισμούς.

Θα δοθεί πιστοποιητικό συμετοχής σε όσους παρευρεθούν στο συνέδριο.

INFO

ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Εχελιδών &, Πειραιώς 144
Αθήνα 118 54
(χάρτης)

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2022
Προσέλευση: 09.00πμ
Έναρξη: 09.30πμ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
9,50€ γενική είσοδος
7,50€ φοιτητικό
 
(*) Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται coffee breaks καθώς και το μεσημεριανό γεύμα

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- Ταμείο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε ή τα αποθηκεύετε στο κινητό σας τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απ' ευθείας με αυτά.
 
TERMS & CONDITIONS
click here
 
PRODUCTION DETAILS
ΕΛΚΕ / ΟΠΑ ΝΠΔΔ
ΑΦΜ: 090034337
ΔΟΥ: Δ' Αθήνας
ΕΔΡΑ: Πατησίων 76, Αθήνα
TICKETS
Do we have your permission to store cookies to your browser? This way we and third parties (Google, Facebook etc) will be able to track your usage of our website for statistics and advertising reasons. You may read more on the cookies usage in our website clicking here.
Yes, I allow No, I don't
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ