ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016
ώρα 21:15

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ EXODOS - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ


ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ TICKET SERVICES
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 Αθήνα
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online παραλαμβάνονται την ημέρα της συναυλίας με μια ταυτότητα [του παραλαμβάνοντος] ή με την κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Νικόλαος Μενάγιας & ΣΙΑ ΕΕ
Τουριστικές Επιχειρήσεις
ΑΦΜ: 800218814
ΔΟΥ: Μεσολογγίου
ΕΔΡΑ: ΤΟΥΡΛΙΔΑ 30200 - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

PHOTO GALLERY
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η
ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016
έναρξη: 21:15

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ EXODOS - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς ερμηνευτές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, εμφανίζεται στο Μεσολόγγι την Παρασκευή 5 Αυγούστου για μια απολαυστική συναυλία.

Μετά από ένα δημιουργικό μήνα μεταξύ του στούντιο ηχογράφησης νέων τραγουδιών αλλά και ζωντανών εμφανίσεων στην Κατερίνη, στην Λευκωσία, στις Σέρρες και στο Μόντρεαλ του Καναδά, μια καταπληκτική συναυλία στην Βουλγαρία στο αρχαίο θέατρο της Φιλιππούπολης και μια επίσης αξέχαστη εμφάνιση στο ΚΟΥΡΙΟ της Κύπρου θα πραγματοποιήσει μια βραδιά αφιερωμένη στους φίλους του, στο Μεσολόγγι την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Απολαύστε ένα δημιουργό και ένα πρόγραμμα που μαζί με τα γνωστά, αισιόδοξα και τρυφερά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει θα υπάρχουν και δύο καινούρια από την συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου.

Πρόγραμμα που περιλαμβάνει «σταθμούς» στην πορεία του Μ.Χ, από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί»),την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δεν Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες» κ.α.), μέχρι την εσωτερικότητα των: «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιόν να Πω», «Μέσα σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω».

Μαζί του, μια νέα ερμηνεύτρια, η Βίκυ Καρατζόγλου, που φαίνεται να γοητεύει το ελληνικό κοινό με το χαρακτηριστικό βελούδινο ηχόχρωμα της φωνής της.

Μια ιδιαίτερη παρουσία που τα τελευταία χρόνια την συναντήσαμε να ξεχωρίζει, μέσα σε αξιόλογα μουσικά αλλά και θεατρικά σχήματα και που τώρα κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό δίσκο «Τα όνειρά μου αληθινά». Πρώτο δείγμα, το τραγούδι «Όνειρο» που αγαπήθηκε αμέσως από όλα τα ραδιόφωνα της χώρας μας.

Τους πλαισιώνει μια από τις καλύτερες μπάντες των ημερών οι: Σόλων Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο),Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτά (βιολί) καθώς και η δροσερή παρουσία της Μελίνας Μάμμας από τον Καναδά, σαν Guest Star αυτής συναυλίας.