Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μελίνα Ασλανίδου

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο Πέτρας - Πετρούπολη
(χάρτης)

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020
ώρα: 21.00

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15 € προπώληση
18 € την ημέρα της συναυλίας

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
GALAXIAS LIVE PRODUCTIONS ΙΚΕ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
ΑΦΜ: 800844327
ΔΟΥ: Νίκαιας
ΕΔΡΑ: Λακωνίας 154 Νίκαια
Email: info@galaxiasliveproductions.gr

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
PHOTO GALLERY
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η  Galaxias Live Productions IKE ενημερώνει το κοινό ότι έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας με το καλλιτεχνικό σχήμα ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ/ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Πέτρας την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, για προληπτικούς λόγους συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης της πανδημίας.

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μελίνα Ασλανίδου

«Εμείς οι δυο σαν ένα»

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020
Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου θα συνεχίσουν το μουσικό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας  αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια  του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με  τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στην ψυχή μας γνωρίζει πώς να «χαρίζει»  στο κοινό  όμορφες μελωδίες , θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης  την κάθε της ζωντανή εμφάνιση.

Και οι δύο «μαζί σαν ένα» με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην φετινή ιδιαίτερη συγκυρία και σεβόμενοι όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όλοι μαζί ας απολαύσουμε με ασφάλεια το συναυλιακό μας καλοκαίρι.

Τους συνοδεύουν μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών και φίλων:
Σόλωνας Αποστολάκης: πιάνο,  πλήκτρα, ενορχηστρώσεις
Παντελής Ντζιάλας: κιθάρες, ενορχηστρώσεις
Σπύρος Μάζης: μπάσο
Γιώργος Μητσοτάκης και Μανόλης Τόμπρος: τύμπανα , κρουστά
Στέλιος Κατσατσίδης: ακορντεόν 
και στο μπουζούκι ο Ανδρέας Καραντίνης.

Οι τεχνικοί ήχου: Μωραΐτης Αντώνης και Αγγελίνα Υφαντή
Φωτισμός : Δημήτρης Λάιος.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
  • Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού από τον χώρο.
  • Οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας, θα είναι διαφορετικές. Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης θα τηρούνται ουρές με απόσταση 1,5 μέτρου και θα προτείνεται σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά.
  • Δεν θα επιτρέπεται διάλειμμα προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω