WOW Athens 2024: Festival Pass

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ - FESTIVAL PASS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ένα φεστιβάλ για γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα
6-8 Απριλίου 2024 στο ΚΠΙΣΝ

Από τις 6 έως τις 8 Απριλίου 2024 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με το WOW Foundation, παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το φεστιβάλ WOW – Women of the World, τη μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο για γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα. Από το 2010, που διοργανώθηκε το πρώτο φεστιβάλ στο Λονδίνο, μέχρι σήμερα, το WOW αριθμεί περισσότερα από 100 φεστιβάλ και εκδηλώσεις φτάνοντας σε πάνω από πέντε εκατομμύρια άτομα σε 30 τοποθεσίες σε έξι ηπείρους.

Μετά τη θετική ανταπόκριση της περσινής πρώτης διοργάνωσης στο ΚΠΙΣΝ, που αγκαλιάστηκε από το κοινό ξεπερνώντας τις 3.600 επισκέψεις, φέτος, το WOW Aθήνα αποπειράται να θίξει εκ νέου τα πλέον επίκαιρα ζητήματα στον αγώνα της έμφυλης ισότητας, σε τοπικό, αλλά και διεθνές επίπεδο, αλλά και να δώσει βήμα στις φωνές και τις ιστορίες που εμπνέουν και δίνουν ελπίδα για έναν πιο δίκαιο κόσμο. 

Όσες και όσοι επισκεφτούν το φεστιβάλ WOW Aθήνα 2024, το οποίο στην Ελλάδα παρουσιάζεται σε συνεργασία με το British Council, θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει: ομιλίες με καλεσμένες ακτιβίστριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συζητήσεις για καίρια ζητήματα που απασχολούν τις γυναίκες και τις θηλυκότητες σε όλο τον κόσμο, από την έμφυλη βία έως τα έμφυλα στερεότυπα στον χώρο εργασίας, και από τα αναπαραγωγικά δικαιώματα έως την ψυχική υγεία, εργαστήρια ενδυνάμωσης, εμπνευσμένες παραστάσεις και προβολές ταινιών, συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, mentoring sessions και πολλά άλλα. 

Με το WOW Festival Pass, μπορείτε να παρακολουθήσετε τρεις ημέρες με:

  • ομιλίες & πάνελ συζήτησης
  • speed-mentoring sessions
  • προβολές 
  • εργαστήρια

WOW Festival Pass 2024 - Επιλογή Τιμής (Choose-What-You-Pay)
Με την Επιλογή Τιμής (Choose-What-You-Pay), αποφασίζετε εσείς την κατάλληλη τιμή του Festival Pass σας. Η προτεινόμενη τιμή είναι 30€, ενώ υπάρχει ένα εύρος επιλογών. Η ελάχιστη τιμή είναι 10€.
Ανεξαρτήτως της επιλογής τιμής, το Festival Pass είναι ενιαίο και προσφέρει την ίδια πρόσβαση σε όλες/όλους τις/τους κατόχους.

Η προπώληση για τα Μέλη ανοίγει την Τετάρτη 14/02 στις 12.00 (ορισμένος αριθμός εισιτηρίων).
Η προπώληση για το κοινό ανοίγει την Πέμπτη 15/02 στις 12.00.

Πληροφορίες κρατήσεων

1.    Η αγορά του Festival Pass προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στις εκδηλώσεις του WOW Festival, με εξαίρεση τις παρακάτω, για τις οποίες απαιτείται η προαγορά ξεχωριστού εισιτηρίου (Πληροφορίες στην αντίστοιχη σελίδα της κάθε εκδήλωσης):

2.    Η προαγορά του Festival Pass είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του Festival Pass στον χώρο της εκδήλωσης.

3.    Η αγορά Festival Pass δεν είναι υποχρεωτική για ανηλίκους. Η παραλαβή δωρεάν Festival Pass θα πραγματοποιείται στον χώρο της Υποδοχής του ΚΠΙΣΝ κατά τις ημέρες του φεστιβάλ. Για άτομα 13 έως και 17 ετών απαιτείται επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω

Εισάγετε τον αριθμό κουπονιού

Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ