Ρεσιτάλ Βιολιού
Αυγουστίνος Μουστάκας

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ρεσιτάλ Βιολιού
Αυγουστίνος Μουστάκας

Μουσική βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη"
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, 20:00

Πρόγραμμα

Heinrich Ignatz Franz von Biber
Mystery Sonata No16 in G minor, for solo Violin (1676)

André Jolivet
Suite Rhapsodique, for solo Violin (1965)

Paul Hindemith
Sonata No2 Op.31, for solo Violin (1924)

Eugéne Ysaye
Sonata No1 in G minor Op.27, for solo Violin (1924)

Μουστάκας Αυγουστίνος:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σπούδασε βιολί με τον Παντελή Δεσποτίδη (Δίπλωμα με Άριστα Παμψηφεί & Α΄ βραβείο, Αττικό Ωδείο, 2007) και τον Γιώργο Δεμερτζή (Μεταπτυχιακό πρόγραμμα με κατεύθυνση το Κουαρτέτο εγχόρδων, ΤΜΣ, ΕΚΠΑ, 2020), ανώτερα θεωρητικά με τον Μπάμπη Κανά (Πτυχία Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας & Δίπλωμα Σύνθεσης, 2011). Είναι υποψήφιος διδάκτορας με αντικείμενο την Διδακτική του Κουαρτέτου εγχόρδων στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Υπήρξε μέλος ορχήστρας, έφορος και μέλος του ΔΣ της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων – ΑΣΟΝ, ιδρυτικό μέλος του Κουαρτέτου Εγχόρδων – ΑΣΟΝ και καλλιτεχνικός υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος κλασικής μουσικής «Ένα Βιολί Διηγείται…».

Έχει συνεργαστεί ως έκτακτο και μόνιμο μέλος με ποικίλες. ελληνικές ορχήστρες (ΑΣΟΝ, Ελληνοτουρκική Ορχήστρα Νέων, Εθνική Λυρική Σκηνή, Ορχήστρα των Χρωμάτων, Καμεράτα, Συγκρότημα Σύγχρονης Ελληνικής Μουσικής, Φιλαρμονική Ορχήστρα Πράγας, Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, Metropolitan Orchestra of Athens – MSOA).

Εργάζεται από το 2007 ως καθηγητής βιολιού και μουσικής δωματίου σε δημοτικά, ιδιωτικά ωδεία και μουσικές σχολές της Αθήνας και της επαρχίας (Επικούρειο Ωδείο Σάμου, Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, Ωδείο Μουσική Παιδεία Μαρκόπουλου και Πόρτο Ράφτη, Ωδείο Ηχογένεση Γλυκών Νερών, Δημοτική Μουσική Σχολή Σπάτων, Ωδείο Σύγχρονης & Κλασικής Μουσικής Αμαρουσίου, Ωδείο Ηχομορφές, Εκπαιδευτήρια Καντά και Πλάτων) με κύρια έδρα του το Εράτειο Ωδείο Βριλησσίων.

Δραστηριοποιείται στη έκδοση και διασκευή έργων μουσικής δωματίου (Γ. Κωνσταντινίδης: «44 Παιδικά Κομμάτια πάνω σε Ελληνικούς σκοπούς – Τεύχος Β'» για Βιολί και Πιάνο, Εκδόσεις Παπαγρηγορίου-Νάκας) και στη συγγραφή εκπαιδευτικών συγγραμμάτων για κουαρτέτο εγχόρδων σε συνεργασία με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων του Πανεπιστημίου Κύπρου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
12€ γενική είσοδος
6€ μειωμένο

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
1:10' (με διάλειμμα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσιας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου.

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΕΡΑΤΕΙΟ ΩΔΕΙΟ
ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ
ΑΦΜ: 038288868
ΔΟΥ: Χολαργού
ΕΔΡΑ: Πατρόκλου 25, Βριλήσσια, ΤΚ.15235

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ