Vasilis Rakopoulos TrioVasilis Rakopoulos Trio

Ανοικτό Θέατρο Κολωνού

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανοικτό Θέατρο Κολωνού
«Aegean jazz»

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020
Ώρα έναρξης: 20:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟY
Γενική είσοδος
12€ Κανονικό

8€ 
φοιτ./ανέργων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr
- Public
Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +0,50€ ανα εισιτήριο.


E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.


ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ
"ARTE ATENE"
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου


Η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί

PHOTO GALLERY
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


Η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020, ώρα 20.30
Ανοικτό Θέατρο Κολωνού

Vasilis Rakopoulos Trio

«Aegean jazz»


Μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική συναυλία βασισμένη σε αιγαιοπελαγίτικα μουσικά χαρακτηριστικά και αναπτύξεις ενταγμένες στα σύγχρονα μουσικά ρεύματα της Jazz.    

Πρόκειται για ένα εγχείρημα πειραματικού ήθους που διατηρεί συγγένεια με αυτό που διεθνώς περιγράφεται με τον όρο “intuitive music”. Η ιδέα του Aegean Jazz project γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2010 στον απόηχο των συναυλιών του Markus Stockhausen και του Βασίλη Ρακόπουλου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Goethe και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

Το 2017 το Aegean Jazz project εμφανίστηκε με ένα κουαρτέτο γνωστών και καταξιωμένων μουσικών και τον Βασίλη Ρακόπουλο. H πρώτη ζωντανή ηχογράφηση του σχήματος από την συναυλία της 1ης Ιουνίου 2017 εκδόθηκε σε CD από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης.

Δεν είναι μόνο οι πρωτότυπες συνθέσεις που απεικονίζουν και προβάλουν την λιτότητα του κυκλαδικού ιδιώματος, αλλά και ο τρόπος προσέγγισης και ερμηνείας που αναζητά έναν ήχο ανάτασης, έναν ήχο αντίστοιχο με το φως των Κυκλάδων. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Vasilis Rakopoulos Trio
Aegean Jazz
Αντρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα, φιλικόρνο
Βασίλης Ρακόπουλος: κλασσική κιθάρα midi, φωνητικά
Στάθης Άννινος: πιάνο / πλήκτρα

Τιμές εισιτηρίων:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΑΝΕΡΓΩΝ: 8€Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω