TicketServices.gr

«Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου
Τα παραμύθια των Αστεριών και της Αγάπης»
του Γιώργου Βούκανου

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

«Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου
Τα παραμύθια των Αστεριών και της Αγάπης»
του Γιώργου Βούκανου
 
14 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου 2021
 


Το πολυβραβευμένο μουσικό παραμύθι του Γιώργου Βούκανου «Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου - Τα παραμύθια των Αστεριών και της Αγάπης» σε κείμενα Μαίρης Βούκανου θα παρουσιαστεί  για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης από 14 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου.

Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου είναι ένα μουσικό οπτικοακουστικό θέαμα που πρωτοπαρουσιάστηκε στο εμβληματικό Κάστρο Χλεμούτσι του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης από το 2018 έως σήμερα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας.

Από την αρχή του ταξιδιού του το παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατακτώντας μοναδικές διακρίσεις όπως τα Tourism Awards 2020 και τα International Travel Awards 2021, ενώ είναι θεωρείται η πολιτιστική ναυαρχίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης και ανήκει στις Μεσαιωνικές Νύχτες Κάστρου. Από το 2019 ανήκει στα European Festivals Association EFFE. Το 2020 παρουσιάστηκε με την Συμφωνική του μορφή από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, ενώ προβλήθηκε και από την τηλεόραση της ΕΡΤ τον Αύγουστο του 2021 στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Το αγαπημένο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους θα παρουσιαστεί με νέα θεματική και  μουσικά θέματα, μαζί με την χρησιμοποίηση ψηφιακής τεχνολογίας - Video 3d Animation και ατμοσφαιρικούς φωτισμούς. 
 
Οι ονειρικοί μύθοι και τα παραμύθια αγάπης του Κάστρου που έχει γράψει η Μαίρη Βούκανου, ερμηνεύονται από την αγαπημένη πλέον στο κοινό  Άντα Αθανασοπούλου και τον Διονύση Μελογιαννίδη, στις αφηγήσεις θα είναι η ταλαντούχα Χρύσα Ρώμα, και παίζουν οι μουσικοί Σταύρος Παργινός (Βιολοντσέλο), Σταύρος Πετσαλάκης (Πιάνο - Synth).

Την σκηνοθετική επιμέλεια και την μουσική έχει γράψει ο Γιώργος Βούκανος. Τα κείμενα και οι στίχοι της είναι της Μαίρης Βούκανου, ενώ θα ακουστούν τραγούδια σε ποίηση Τάκη Χρυσούλη, Ελένης Μουζάκης Μπουρίτσα, και Έφης Παναγοπούλου. Το 3d Animation δημιουργεί ο Γιάννης Ντουσιόπουλος ενώ τον ηχητική επιμέλεια και τους φωτισμούς έχει ο Σάκης Μαράκας.
 
Το αγαπημένο Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου και τα Παραμύθια των Αστεριών και της Αγάπης θα μας οδηγήσουν αυτά τα Χριστούγεννα σε ένα ονειρικό ταξίδι στους Μύθους και τις μυστικές ιστορίες του Κάστρου. Μια παράσταση για μικρούς και για μεγάλους και για όλη την οικογένεια.

Συντελεστές/Συμμετέχουν:
Άντα Αθανασοπούλου
Διονύσης Μελογιαννίδης

Αφηγήσεις: Χρύσα Ρώμα, Κώστας Τζέμος*
*Παραστάσεις: 11, 12, 18 Δεκεμβρίου 2021

παίζουν οι μουσικοί:
Σταύρος Παργινός (Βιολοντσέλο)
Σταύρος Πετσαλάκης (Πιάνο - Synth)

Σκηνοθετική επιμέλεια και μουσική: Γιώργος Βούκανος

Κείμενα και οι στίχοι: Μαίρη Βούκανου,

Ακούγονται τραγούδια σε ποίηση: Τάκη Χρυσούλη, Ελένης Μουζάκης Μπουρίτσα, και Έφης Παναγοπούλου.

3d Animation: Γιάννης Ντουσιόπουλος
Επιμέλεια ήχου - Σχεδιασμός Φωτισμού: Σάκης Μαράκας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κυριακή 14, 21 & 28 Νοεμβρίου 2021
Κυριακή 5, Σάββατο 11, Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ώρα έναρξης: 17:45

και επιπλέον παράσταση
Σάββατο 18/12 στις 12:00 το μεσημέρι!
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10 ευρώ (Προπώληση)
12 ευρώ (Στο ταμείο)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
- TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET

Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.
 
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
MELODY SPIRIT INSTITUTE
ΑΦΜ: 998883845
ΔΟΥ: Ψυχικού
ΕΔΡΑ: Δ. Σούτσου 30 Αθήνα
 
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

κάντε κλικ εδώ

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω