The Storyville Ragtimers
Louis Armstrong
«Black & Blue»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

Μικρός Κεραμεικός

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

The Storyville Ragtimers

Louis Armstrong
"Black & Blue"

Μικρός Κεραμεικός
Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Μαΐου 2024 |21:15

Οι Storyville Ragtimers την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαίου θα παρουσιάσουν στο «Μικρό Κεραμεικό» ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Louis Armstrong με τίτλο "Black & Blue".

Ο Duke Ellington έλεγε πως αν ένας άνθρωπος δικαιούται να λέγεται "Μr Jazz" αυτός δεν είναι άλλος από τον Louis Armstrong και όχι άδικα, ο Pops όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι φίλοι του έζησε παράλληλο βίο με αυτή την μουσική, γεννήθηκε μαζί της και ουσιαστικά μέσα σε μια δεκαετία την μετέτρεψε από μια λαϊκή μουσική σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο.
Οι Storyville Ragtimers θα σας παρουσιάσουν μια ιστορική αναδρομή από την αρχή μέχρι και την κορύφωση της τεράστιας καριέρας του.

The Stroryville Ragtimers:

Γιάννης Καραγιαννάκης - κορνέτα
Κωστής Βαζούρας - σαξόφωνα, κλαρινέτο
Βασίλης Παναγιωτόπουλος - τρομπόνι
Μελέτης Πόγκας - κιθάρα, μπάντζο, φωνή
Βασίλης Τζαβάρας - κιθάρα, πιάνο, φωνή
Μάνος Λούτας - κοντραμπάσο
Θοδωρής Χριστοδούλου - τύμπανα

Οι Storyville Ragtimers δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2015 και οι κοινές του αναφορές είναι η αγάπη τους για τη Νέα Ορλεάνη, το Storyville (τη συνοικία της Νέας Ορλεάνης που γεννήθηκε η Jazz), τα "sporting houses" της Basin' Street, η "Lulu White" και οι "professors" που έπαιζαν εκεί, οι μπάντες των "parades" με τους "second liners" και οι μπάντες των ποταμόπλοιων του Mississippi.

Οι επιρροές τους είναι από: King Oliver, Louis Armstrong, Jelly Roll Morton, Bix Beiderbecke, Eddie Lang, Sidney Bechet, Fats Waller, Original Dixieland Jazz Band κ.α.

Έχουν εμφανιστεί σε festivals οπως (Ballroom festival - Stavros Niarchos foundation, Melijazz, Round Midnight Blues festival, Θέατρο Ρεματιάς, Mykonos Art Festival, Swinging the bay κ.α.), και έχουν έντονη παρουσία στις μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Από την συνολική δουλειά των Storyville Ragtimers ξεχωρίζουν τρία θεματικά αφιερώματα . Το πρώτο είναι ένα αφιέρωμα στις μουσικές και τα τραγούδια που ακούγονται στις ταινίες του Woody Allen με τίτλο "The Storyville Ragtimers play Woody Allen ". Το δεύτερο αφιέρωμα αναφέρεται στις παράλληλες πορείες του Louis Armstrong και του Sidney Bechet με τίτλο "Sidney and Louis". Και τρίτο το μεγάλο βιογραφικό αφιέρωμα στον Louis Armstrong με τίτλο "Black & Blue".

Τον Ιούνιο του 2023 κυκλοφόρησε το πρώτο τους album με τίτλο. "The Storyville Ragtimers Live at Almagesti".

Για περισσότερες πληροφορίες, βιογραφικά στοιχεία, βίντεο και φωτογραφίες επισκευτείτε το site μας, https://www.thestoryvilleragtimers.com/

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54
τηλ. 210 3454831
E-mail: mikroskerameikos@gmail.com
(χάρτης)
 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 | 21:15
Σάββατο 11 Μαΐου 2024 | 21:15
 
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
13€ Ηλεκτρονική Προπώληση
15€ Ταμείο
 
ΠΑΚΕΤΟ 4+ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Αγοράστε εισιτήριο σε 4 ή παραπάνω παραστάσεις του Μουσικού Φεστιβάλ στον Μικρό Κεραμεικό με επιπλέον έκπτωση ηλεκτρονικής προπώλησης 15% (11€ αντί 13€). Ισχύει για ταυτόχρονη αγορά στην ίδια συναλλαγή και μόνο μέσω της ιστοσελίδας.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
R.M. LIGHT ΑΜΚΕ
ΘΕΑΜΑΤΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΩΝ & ΥΠΗΡ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΑΦΜ: 997021830
ΔΟΥ: Α ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ