TEDx UNIVERSITY OF MACEDONIA 2022 PRESENTS: EKKREMES

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

TEDx UNIVERSITY OF MACEDONIA 2022 PRESENTS: EKKREMES

Διοργάνωση:TEDx UNIVERSITY OF MACEDONIA 2022
  • 14 Μαΐου 2022
    Σαβ 11:00 (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 σε περιμένουμε στο Μέγαρο Μουσικής, για 9η συνεχόμενη χρονιά, για μία εμπειρία που θα σου αλλάξει τη ζωή!

Εκεί όπου οι δυνάμεις μιας ταλάντωσης αλληλοεξουδετερώνονται και επέρχεται η θέση ισορροπίας.
Πόσες φορές, ως άνθρωποι, έχουμε διχαστεί ανάμεσα σε διαφορετικές απόψεις, κατευθύνσεις ζωής ώστε να βρούμε ποιοι πραγματικά είμαστε; Οι εσωτερικές μας ταλαντώσεις οδηγούν στο να βρούμε το δικό μας κέντρο βάρους μέσα σε αυτόν τον τεράστιο κόσμο. Εξάλλου, όπως όπως συμβαίνει με το εκκρεμές του Νεύτωνα, έτσι και τώρα, η ανακάλυψη τους εαυτού, μπορεί να κατευθύνει τη διάδραση μεταξύ των ανθρώπων προς την ανακάλυψη ενός καλύτερου κοινού αύριο.
Το συνέδριο αποτελείται από 10 ομιλητές που αλληλοσυμπληρώνουν ο ένας τον άλλο σε ένα Ekkremes ιδεών καθώς και από το δίδυμο των παρουσιαστών, που θα ανέβουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το συνέδριο. Επιπλέον, δεν θα λείψουν από τη σκηνή τρία δυναμικά performance που εκείνα έρχονται με τη σειρά τους να αναδείξουν το φετινό μας θέμα με έναν πιο καλλιτεχνικό και δημιουργικό τρόπο.
Όσοι προμηθετούν τα εισιτήρια παρακολούθησης με το συμβολικό αντίτιμο, θα λάβουν τη μέρα της οργάνωσης μια συλλεκτική αναμνηστική τσάντα με το λογότυπο του φετινού θέματος, γεμάτη αναμνηστικά δώρα και εκπλήξεις. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων θα λάβουν χώρα δημιουργικά workshops.
Το #TEDxUniversityofMacedonia2022 έρχεται να πυροδοτήσει εκείνη τη δύναμη που θα γεμίσει με κίνηση κάθε πτυχή για εξέλιξη και έμπνευση, τόσο του εαυτού μας, όσο και του ευρύτερου κοινωνικού φάσματος.

Η Agenda της εκδήλωσης θα αναρτηθεί λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του event.

To TEDxUniversityofMacedonia, ένας θεσμός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το μεγαλύτερο νεανικό event της Βόρειας Ελλάδας, αποτελεί ανεξάρτητη διοργάνωση η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα του TED, με στόχο τη διάδοση ιδεών και έναυσμα για αλλαγή και δράση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

16€, 12€ (φοιτητικό)

Early bird εισιτήρια (Εξασφαλίστε τη θέση σας σε προνομιακή τιμή από την πρώτη ημέρα έναρξης της προπώλησης εισιτηρίων)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραστάσεις
ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΜΜΘ

>Στο Μέγαρο Μουσικής:
25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00πμ-6:00μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.
Τις ημέρες που πραγματοποιούνται παραστάσεις στο κτίριο Μ2 μπορείτε να καλείτε και στο: 2310896000.

>Στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο:
10:00πμ-3:30μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
10:00πμ-2:00μμ και 5:30μμ-8:00μμ

>Ηλεκτρονικά
Στο www.ticketservices.gr

Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται με χρέωση κάρτας, η οποία χρεώνεται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK.

Κανονισμοί COVID19
  • Η ηλεκτρονική προμήθεια εισιτηρίων είναι υποχρεωτική...
  • Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν εισιτήρια τυπωμένα ή αποθηκευμένα στο κινητό τους σε μορφή pdf.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για την χρήση εκπτωτικών εισιτηρίων (φοιτητικό, ανέργων κτλ) σε παραστάσεις που αυτά προβλέπονται, θα χρειαστεί κατά την προσέλευσή σας να επιδείξετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ανανεωμένη κτλ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ e-Ticket
Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σε δικό σας εκτυπωτή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τα παραλάβετε από κάποιο ταμείο.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ