Tales from the Box - Παρουσίαση Δίσκου «Ciel»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Tales from the Box
Παρουσίαση Δίσκου στο Μέγαρο Μουσικής

“Ciel”
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024
Ώρα Έναρξης 20:30

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι σολίστες, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και η Στέλλα Τεμπρέλη στο τσέλο, έχουν δημιουργήσει το μαγευτικό duo των Tales from the Box” και μας παρουσιάζουν το νέο τους cd με τίτλο “Ciel”, στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024.

Με τίτλο τη γαλλική λέξη για τον ουρανό ή αντίστοιχα το γαλανό, οι Tales from the Box” θα μας ταξιδέψουν σε μουσικά τοπία κάτω απ' τον ουρανό της Μεσογείου, μέσα από το νέο τους cd που ήδη λαμβάνει τις πρώτες εξαιρετικές κριτικές σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ξεκινώντας απ' το σήμερα  με αφετηρία μια ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ (Endless story), σαν σε όνειρο (As if in a dream) χορεύουμε μια bossanova την αυγή (Sunset bossa) μέχρι να μας βρει το ολόγιομο φεγγάρι και να περπατήσουμε τη Φεγγαρόστρατα. Να συναντήσουμε ένα ουράνιο τόξο (After the rainbow) και να ταξιδέψουμε στη Μεσόγειο (Mediterranean travel), χορεύοντας το βαλς της βροχής (Rain waltz) ενώ μας παρασέρνει ο Άνεμος. Για να κλείσουμε με μία πολύ αγαπημένη μελωδία του Bach που κατέληξε μετά απ' την επεξεργασία του Gounod να είναι μια προσευχή στην αγαπημένη Μαρία όλων των λαών της Μεσογείου. Ave Maria με την ευχή όλα να ξαναγίνουν φωτεινά!

Μια συναυλία με τα κομμάτια του cd “Ciel”, συνθέσεις του Θάνου Σταυρίδη από τις δύο προηγούμενες και βραβευμένες δισκογραφικές του δουλειές, αλλά και διασκευές γνωστών κομματιών σε απόδοση για ακορντεόν και τσέλο. Δύο οργάνων με μεγάλη ιστορία, τόσο στην κλασική όσο και στη λαϊκή μουσική παράδοση της Μεσογείου κι όχι μόνο. Δύο «μουσικά κουτιά» που υπόσχονται να μας μαγέψουν με τις ιστορίες τους!

«After the rainbow”

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση
Κανονικό 15€ 
Μαθητικό/Φοιτητικό 12€

Ταμείο/Πόρτα
Κανονικό 18€ 
Μαθητικό/Φοιτητικό 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσιας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε ή να τα αποθηκεύσετε σε κινητή συσκευή

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΝ Α.Μ.Κ.Ε.
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
ΑΦΜ: 997685517
ΔΟΥ: Α' Αθηνών
ΕΔΡΑ: Μ. Αλεξάνδρου 95, Αθήνα

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ