ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΡΕΒΑΝΣ
Συναυλία Αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΣΥΡΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Συναυλία - Αφιέρωμα στον
Θάνο Μικρούτσικο

Με τους
Ρίτα Αντωνοπούλου και Ρεβάνς

Ερμούπολη, Σύρος
*νέα ημερομηνία*
Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Θέατρο Απόλλων στις 21:00

Ο Θάνος Μικρούτσικος είναι διαχρονικός. Το έργο του μιλάει με τον ίδιο έντονο τρόπο από γενιά σε γενιά και την σημαδεύει σε βαθμό που κάποιος μπορεί να το αναγάγει και σε κάτι μαγικό. Έχοντας μαθητεύσει δίπλα του από το 2006 ως το τέλος, η Ρίτα Αντωνοπούλου αποφασίζει για πρώτη φορά να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα στον αξέχαστο δημιουργό χωρίς τον ίδιο επί σκηνής. Όπως λέει η ίδια ο ένας λόγος είναι ότι τώρα νιώθει έτοιμη να το κάνει και ο δεύτερος η μουσική σύμπραξη με τους εξαιρετικούς Ρεβάνς. Με τεράστια αγάπη στο έργο του εδώ και χρόνια, οι Ρεβάνς δίνουν το δικό τους στίγμα σε εμβληματικά τραγούδια κι η συνεργασία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου δημιουργεί ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που επιχειρεί και έχει σαν στόχο να νιώσουμε όλοι ξανά τον Θάνο κοντά μας όπως τότε.

"Θέλω να νιώσω ότι αν γυρίσω το κεφάλι θα είναι εκεί έτοιμος να μας διευθύνει με χαμόγελο και αγάπη...ίσως και περηφάνια..." Ρ.Α.

Με τους «Ρεβάνς» παίζουν οι:

Αστέρης Κωνσταντίνου - κιθάρα, λαούτο, ηλ. μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή
Χρήστος Ελ .Παπαδόπουλος - κλαρινέτο, σαξόφωνο, φωνή
Άγγελος Αθανασιάδης - ηλεκτρική κιθάρα
Γρηγόρης Οικονόμου - τύμπανα
Βασίλης Νικολόπουλος - ηλ. μπάσο

Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions


Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στη χώρα, η παράσταση «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ» με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τους Ρεβάνς στο Θέατρο Απόλλων Σύρου αναβάλλεται για την Τετάρτη  21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:00.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω της Ticket Services ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση των εισιτηρίων σας και επιστροφή της αξίας τους στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά παρακαλούμε απαντήστε έως την Παρασκευή 2/02/24 στις 23:59 στο email που θα σταλεί από την Ticket Services.

Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με μετρητά από το ταμείο του Θεάτρου Απόλλων και επιθυμείτε την ακύρωση τους, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει από τα Ταμεία του Θεάτρου τις ώρες λειτουργίας κοινού, Δευτέρα έως Σάββατο, 10:00 - 14:00.

Melodica Art Productions

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ
Πλ. Βαρδάκα, Ερμούπολη – Σύρος
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024
👉 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Πλατεία / Θεωρείο Α 18€
Θεωρείο Β 15€
Εξώστης Α 14€
Εξώστης Β 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

- Ταμεία Θεάτρου Απόλλων

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +5% ανά εισιτήριο

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.
 
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
MELODICA ΑΜΚΕ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΦΜ: 997001357
ΔΟΥ: Αμαρουσίου
ΕΔΡΑ: Αθανασίου Βιντζηλαίου 3, 14123, Λυκόβρυση
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ