ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ-ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ - Live Your Life

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

 • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
 • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
 • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

«LIVE YOUR LIFE»
ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ- ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ 28/9

Η GALAXIAS Live Productions ανακοινώνει τη ματαίωση της συναυλίας του Στέλιου Ρόκκου και της Μελινας Ασλανιδου που θα δινόταν την Τριτη 28 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζαρ στη Λάρισα.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά θα ακυρωθούν αυτόματα και η επιστροφη της αξίας τους θα γίνει στην κάρτα που είχε χρησιμοποιηθει για την αγορά, χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια από τους θεατές. Εισιτήρια που αγοράστηκαν μετρητοίς απο φυσικό σημείο, επιστρέφονται από εκει που αγοράστηκαν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά με την ματαίωση της συναυλίας στις 22/9 στο Ηράκλειο

Η Galaxias Live Productions έχει προβεί στην ματαίωση της συναυλίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.

Η Ticket Services έχει προβεί ήδη στην επιστροφή των χρημάτων σε όσους έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια ηλεκτρονικά.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από φυσικά σημεία προπώλησης επιστρέφονται στα σημεία από όπου αγοράστηκαν.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο το κοινό που έχει εξασφαλίσει εισιτήρια δεν έχει ενημερωθεί έγκαιρα για την ακύρωση της παράστασης δεν φέρουν ευθύνη οι καλλιτέχνες.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Galaxias Live Productions
Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά.

Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής.

Αυτό το καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην κανονικότητά μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, με το σύνθημα «Live your life».
Τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες τους δένουν, με τέτοιο τρόπο, για να βάλουν στο «μουσικό τους διάλογο» τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί κοντά τους στις συναυλίες.

Έφθασε η στιγμή να πάρουμε τις ζωές μας πίσω και να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι με περισσότερη χαρά, αληθινά χαμόγελα, πολύ τραγούδι κι αληθινή διασκέδαση. Το έχουμε όλοι ανάγκη.

Live your life • Για την αποφυγή συνωστισμού το κοινό θα πρέπει να προσέρχεται έγκαιρα στον χώρο τις εκδήλωσης (τουλάχιστον 1 ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης)
 • Οι προς διάθεση θέσεις αφορούν μόνο καθημένους, προς διασφάλιση της υποχρεωτικής τήρησης αποστάσεων μεταξύ των θεατών, σύμφωνα με Οδηγίες/Εντολές υγειονομικών αρχών.
 • O Διοργανωτής (ή/και εκπρόσωποί του), διατηρεί το δικαίωμα να επιμείνει στη μετακίνηση ή/και στην απομάκρυνση θεατών, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
 • Η ΟΡΘΗ χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για κάθε θεατή από την στιγμή προσέλευσης στο χώρο της εκδήλωσης έως και την αποχώρησή του από αυτόν (είσοδο, παραμονή και μετακίνηση εντός χώρου, έξοδο).
 • Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των διοργανωτών, των εκπροσώπων φύλαξης, αλλά και των υπευθύνων του χώρου, σεβόμενοι τα κατά περίπτωση επιβαλλόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που τίθενται από το Διοργανωτή σε απόλυτη συμμόρφωσή του προς τις υποδείξεις των υγειονομικών αρχών.
 • Το απόκομμα του εισιτηρίου πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και να επιδεικνύεται σε εκπροσώπους του Διοργανωτή, της εταιρείας φύλαξης ή/και των υπευθύνων του χώρου, εφόσον ζητηθεί.
 • Δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση, η μαγνητοσκόπηση και η μαγνητοφώνηση των εκδηλώσεων.
 • Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης.
 • Επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά άνω των έξι (6) ετών, εκτός εάν ο Διοργανωτής ανακοινώσει εγκαίρως διαφορετικό όριο ηλικίας.
 • Σε περίπτωση αναβολής ή/και ματαίωσης της εκδήλωσης συνεπεία είτε έντονων καιρικών φαινομένων, είτε λόγω λήψης έκτακτων μέτρων υγειονομικής προστασίας, είτε για λοιπούς λόγους "ανωτέρας βίας", ο Διοργανωτής θα προβεί εγκαίρως σε ανακοίνωση για την τύχη της εκδήλωσης (αναβολή σε νέο χρόνο ή οριστική ματαίωση). Ο θεατής δικαιούται: είτε να εξαργυρώσει το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου σε χρόνο που θα ανακοινωθεί (σημείωση: η αμοιβή του διαχειριστή εισιτηρίων - service fees - ΔΕΝ επιστρέφεται), είτε να χρησιμοποιήσει το ίδιο εισιτήριο στο νέο χρόνο της εκδήλωσης.
 • Το εισιτήριο με όποιον τρόπο κι αν έχει αγοραστεί, (Ταμείο προπώλησης, τηλεφωνική ή/και διαδικτυακή αγορά) δεν ακυρώνεται, ούτε ανταλλάσσεται για διαφορετική εκδήλωση από αυτή για την οποία εκδόθηκε.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΑΤΡΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ
(χάρτης)
ώρα έναρξης: 21.30
16€ προπώληση - 18€ ταμείο

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Ηρακλείου 13, 18533
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
(χάρτης)
ώρα έναρξης: 21.30
16€ προπώληση - 18€ ταμείο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ
Δάσος Σέχ Σου, 55437
(χάρτης)
ώρα έναρξης: 21.30
16€ προπώληση - 18€ ταμείο

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021
ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ώρα έναρξης: 21.30
για εισιτήρια σε αυτήν την συναυλία
κάντε κλικ εδώ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
η συναυλια έχει ματαιωθεί
(χάρτης)
ώρα έναρξης: 21.30
18€ κερκίδες- 20€ πλατεία

ΛΑΡΙΣΑ
ΤΡΙΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
η συναυλια έχει ματαιωθεί
ώρα έναρξης: 21.00
τιμή εισιτηριου: 20€


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- καταστήματα PUBLIC (+1€ ανά εισιτήριο)

* Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +5% επί της τιμής του εισιτηρίου


E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
GALAXIAS LIVE PRODUCTIONS ΙΚΕ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
ΑΦΜ: 800844327
ΔΟΥ: Νίκαιας
ΕΔΡΑ: Λακωνίας 154 Νίκαια


ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ