Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης: «'Aξιος Εστί»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη), οι τραγουδιστές Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης συμπράττουν με την ερμηνεύτρια Σοφία Μιχαηλίδη παρουσιάζοντας την συναυλία:

 «Άξιος Εστί»

Οι τραγουδιστές της Κεφαλονιάς Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης με τις κιθάρες τους μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μιχαηλίδη, επί πολλά έτη συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη σε πλήθος συναυλιών στην Ελλάδα & στο εξωτερικό υπό την δική του διεύθυνση, θα παρουσιάσουν μια συναυλία στην μνήμη του μουσουργού & πνευματικού ανθρώπου της χώρας μας, Μίκη Θεοδωράκη.
 
Η συναυλία θα περιλαμβάνει μια μουσική ανασκόπηση σε ορισμένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη, από διάφορες περιόδους της καλλιτεχνικής του δημιουργίας. Τραγούδια όπως Του μικρού Βοριά, Το παλικάρι έχει καημό, Ο χορός του Ζορμπά, Όμορφη Πόλη, Μαργαρίτα Μαγιοπούλα, Της δικαιοσύνης Ήλιε, θα ταξιδέψουν το κοινό σε μια συναυλία όπου θεατές και καλλιτέχνες θα γίνουν ένα τραγουδώντας μαζί τις αγαπημένες μελωδίες του Μίκη μας, αλλά και την ποίηση σπουδαίων δημιουργών όπως ο Γιώργος Σεφέρης, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Νίκος Γκάτσος, ο Κώστας Βάρναλης κ.ά.
 
Τους ερμηνευτές θα συνοδεύσει ολιγομελής λαϊκή ορχήστρα προσδίδοντας το απαραίτητο μουσικό ηχόχρωμα στο αφιέρωμα.
 
Η διάρκεια της συναυλίας θα είναι μιάμιση ώρα και θα αποτελείται από δύο μέρη με ενδιάμεσο διάλειμμα 10 λεπτών.
 
Τιμές:
Γενική είσοδος: 20€

  • Οι θέσεις είναι αριθμημένες & θα λειτουργήσει ταξιθεσία
  • Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα & ο χώρος θα λειτουργήσει ως αμιγής
  • Παρακαλείσθε να προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας λόγω περιορισμένων θέσεων

Διάθεση – Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket services: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ.: 210-72 34 567
 
Τα αδέλφια Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης κλείνουν φέτος 28 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι υποστηρίζοντας με το καλλιτεχνικό τους ήθος την πεποίθηση «τραγουδάμε για να ενώσουμε τον κόσμο πιστεύοντας στη θεραπευτική δύναμη των τραγουδιών της αγάπης». Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους δύο καλλιτέχνες, αλλά και στους αξιόλογους συνεργάτες τους, οι οποίοι προβάλουν με συνέπεια και σεβασμό το καλό ελληνικό τραγούδι.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20:00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
20€ γενική είσοδος

Διάρκεια: 1:30' με διάλειμμα

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ
Γ. & Σ. ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ ΟΕ
ΑΦΜ: 998620025
ΔΟΥ: Δ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 39, ΑΘΗΝΑ

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ