Rous

ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020
ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ
Πεζόδρομος Πρ. Ηλία, Χαλάνδρι

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 10€
(Προπώληση εισιτηρίων
 μόνο ηλεκτρονικά)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC


E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

"CRICOS CULTURAL MANAGEMENT”
ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
Α.Φ.Μ.: 998557879
Δ.Ο.Υ.:  ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ 

ΕΔΡΑ: ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 46, 11528 ΑΘΗΝΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι λόγω μιας απρόσμενης εξέλιξης, η προγραμματισμένη συναυλία του Ρους στο Θέατρο Ρεματιάς  του Δήμου Χαλανδρίου στις 12/8 ακυρώνεται. Ένα μικρό ατύχημα που είχε ο Γιώργος, καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να μας ταξιδέψει ξανά με τη Σεληνάκατο του όσο πιο σύντομα γίνεται!

Η αξία των εισιτηρίων που είχαν αγοραστεί ηλεκτρονικά, θα επιστραφεί αυτόματα στην κάρτα που είχε χρησιμοποιηθεί για την αγορά.Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020

ROUS live
ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020Ο Γιώργος Ρους παρέα με τη Σεληνάκατο, παρουσιάζει επί σκηνής ένα set list, στο οποίο τα τραγούδια της προσωπικής πορείας του, συνυπάρχουν με στιγμές από τις συνεργασίες του με σημαντικά ονόματα της ελληνικής σκηνής, καθώς και αγαπημένα του τραγούδια τα οποία μέσα στα χρόνια έχει καταφέρει να χαρακτηρίσει μέσα από το προσωπικό του πρίσμα. Διασκευές απρόσμενες που με επιτυχία έχει παρουσιάσει στο συναυλιακό κοινό με τρόπο ανατρεπτικό, αυθόρμητο.
Ο πρώτος δίσκος του Rous που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, έφερε τους ακροατές σε επαφή με έναν τραγουδοποιό με ξεχωριστό μουσικό στίγμα. Οι «Εξαιρέσεις», το «Κόκκινο Φως», οι «Μαριονέτες», το «Είμαι από το Φεγγάρι», «Το Άδικο στο Σώμα», η «Ιδιαίτερη Σχέση», μας οδήγησαν ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του Δρόμου», το «Γκύζη», και το «Εσύ», με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ (Rous II) το 2017. Ενδιάμεσα, γεννήθηκαν και τραγούδια από πετυχημένες συνεργασίες, όπως το «Ένα Φιλί» (Χάρις Αλεξίου), «Και θέλω εσένα» (Γιάννης Κότσιρας), «Ούτε γιΆ αστείο» (Ανδριάνα Μπάμπαλη).

Με το τρίτο του άλμπουμ να βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, ο Rous συνεχίζει τη δική του διαδρομή με το δικό του χαρακτηριστικό ύφος, που θα τον οδηγήσει στα νέα του τραγούδια, κάποια από τα οποία θα ακούσουμε για πρώτη φορά.

Παραγωγή: Cricos 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Πρ. Ηλία
Τηλ.: 210 6855898, 210 6820464
Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.
www.theatrorematias.gr
www.halandri.gr
Εισιτήρια: 10 ευρώ 
(Τη μέρα της συναυλίας δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στην είσοδο.)

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω