Rival Consoles

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

St Paul's Sessions 3
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα, Αθήνα

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, ώρα 21:00
Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, ώρα 21:00

Rival Consoles
(Live Audio-Visual)

Ο ταλαντούχος Βρετανός ηλεκτρονικός παραγωγός Rival Consoles στα St Paul's Sessions 3 σε ένα σπάνιο οπτικοακουστικό show.

Γεννημένος στο Leicester της Μεγάλης Βρετανίας το 1985 και πια μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, ο Rival Consoles ή κατά κόσμον Ryan Lee West συστάθηκε ως Aparatec το 2007 και την κυκλοφορία διαφόρων EP στην νεοσύστατη τότε Erased Tapes, όπου και κυκλοφόρησε στη συνέχεια όλες τις μετέπειτα δισκογραφικές του δουλειές. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο West αποτέλεσε το πρώτο συμβόλαιο για την μετέπειτα υπερδραστήρια δισκογραφική και ήταν από τα πρόσωπα που ενέπνευσε τον Robert Raths να ιδρύσει το label.

Το 2009 έρχεται κυκλοφορία του πρώτου του ολοκληρωμένου άλμπουμ ως Rival Consoles με τίτλο "IO" στην εν λόγω εταιρεία, γνωρίζοντας την πρώτη του σημαντική επαφή με το κοινό.

Αν η επόμενη κυκλοφορία με τίτλο "Kid Velo" το 2011 μας βάζει για τα καλά στις ιδιαίτερες ηχητικές του εξερευνήσεις, το "Howl" του 2015 είναι το άλμπουμ που εξυμνεί το ταλέντο του Rival Consoles, δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο ατμοσφαιρικό υβρίδιο ψηφιακών και αναλογικών ήχων.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ερχόμαστε στη φετινή χρονιά και την κυκλοφορία της περίφημης "Persona" πάντα στην Erased Tapes εμπνευσμένο από τη ομώνυμη ταινία του Ingmar Bergman, αποφέροντας ένα σύγχρονο ατμοσφαιρικό κομψοτέχνημα και την electronica ένα βήμα πιο μπροστά, με την κριτική να το κατατάσσει ήδη στα κορυφαία άλμπουμ της χρονιάς που διανύουμε.

Ο ίδιος ο Ryan Lee West περιγράφει:"Νιώθω ότι η λέξη  "persona " είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάντα γιατί όλοι μας την βιώνουμε. Μας αρέσει, την μισούμε, δεν μπορούμε να δραπετεύσουμε, μοιραζόμαστε υποκειμενικές απόψεις σχετικά με αυτή, αλλά μας είναι ακόμη άγνωστη, γιατί νομίζω ότι γνωρίζουμε μόνο κάποιες από τις εκδοχές του εαυτού μας μέσα από την εμπειρία".

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, ο Rival Consoles καταφτάνει στα St Paul`s Sessions για να παρουσιάσει την υπέροχη "Persona" του, συνδυάζοντας μουσική και εικόνα σε ένα σπάνιο οπτικοακουστικό show.


St Paul's Sessions 3
www.stpaulssessions.gr

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Πληροφορίες - Κρατήσεις
Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567
Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
www.ticketservices.gr

Τιμή εισιτηρίων: 18 ευρώ (περιορισμένος αριθμός καθήμενων και ορθίων)

Οργάνωση - Παραγωγή: Groove Productions

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Φιλελλήνων 27, Αθήνα

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Ώρα έναρξης: 21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟY
18€

(περιορισμένος αριθμός καθήμενων και ορθίων)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1€ ανα εισιτήριο.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

Saint Paul`s Sessions

ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
"ARTE ATENE"
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
specs ' n ' arts

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Groove Productions
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ