Γιάννης Ανδριανόπουλος

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

Ρεσιτάλ κιθάρας με έργα προγραμματικής μουσικής
Γιάννης Ανδριανόπουλος
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΩΡΑ 20:30

Ο Γιάννης Ανδριανόπουλος θα παρουσιάζει έργα Προγραμματικής Μουσικής 20ού αιώνα για κιθάρα, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 20:30, στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41 Αθήνα.

Στο ρεσιτάλ θα ακουστούν έργα των Napoleon Coste, Oliver Hunt, Nikita Koshkin, Agustín Barrios Mangoré, Francis Kleynjans, Leo Brouwer και Dušan Bogdanović.

Οι συνθέσεις είναι εμπνευσμένες από σπουδαία λογοτεχνικά έργα, ιστορικά γεγονότα, προσωπικά βιώματα των συνθετών και πανανθρώπινα ιδεώδη. Ο ακροατής θα ταξιδέψει από τα Βαλκάνια στα βάθη της Άπω Ανατολής έως και τα Κουβανικά τοπία.


 
Πρόγραμμα
Le Depart | Napoleon Coste
Usher Waltz |Nikita Koshkin (1989)
La Catedral | Agustín Barrios Mangoré
The Barber of Baghdad | Oliver Hunt (1977)
A l'Aube du dernier Jour | Francis Kleynjans
Paisaje cubano con Campanas | Leo Brouwer (1986)
Six Balkan Miniatures | Dušan Bogdanović


 
O Γιάννης Ανδριανόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Πήρε Δίπλωμα Κιθάρας με Άριστα παμψηφεί στην τάξη του Κώστα Κοτσιώλη στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με τον ίδιο καθηγητή. Είναι κάτοχος των πτυχίων Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας στη τάξη του Αργύρη Καλλιανιώτη και πτυχιούχος Πληροφορικής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Joaquín Clerch, J. Castro-Balbi, Pavel Steidl, Roland Hoffman στο Διεθνές Φεστιβάλ κιθάρας Βόλου.
Το 2002 αποσπά το A' βραβείο στο 23o Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου και το B' βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό κιθάρας στη Χαλκίδα.
Το 2003 έγινε μέλος του Ελληνικού Κιθαριστικού συνόλου (Ε.Κ.Σ.) με το οποίο πραγματοποίησε σειρά εμφανίσεων στην Ελλάδα και ηχογραφήσεις για την Ε.Ρ.Τ. Έχει δώσει ρεσιτάλ και έχει εμφανιστεί ως μέλος μουσικών συνόλων στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Διδάσκει κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο Νέας Σμύρνης και στο Ωδείο Ραϋμόνδη. Είναι επίσης καθηγητής Πληροφορικής σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

H συνεργασία του με το Ωδείο Φίλιππος Νάκας ξεκίνησε κατά το εκπαιδευτικό έτος 2023-24.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

Ιπποκράτους 41, Αθήνα
2103634000
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€ κανονικό
5€ μειωμένο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΒΕΕΤΕ
ΑΦΜ: 094079082
ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ