TicketServices.gr

«Ο Πουλτσινέλα και ο σκύλος» / Κουκλοθέατρο ΤΕΡΑΤΟ

Αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ Κουκλοθέατρο ΤΕΡΑΤΟ

« Ο Πουλτσινέλα και ο σκύλος »

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Οκτωβρίου 2021

Ώρα: 18.00-Αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου

Διάρκεια: 45' *Ηλικία: 5+

ΤΟ ΕΡΓΟ

Συγγραφέας- Σενάριο είναι από την Παραδοσιακή "Γκουαρατέλα". "Γκουαρατέλα" ονομάζουμε το ναπολιτάνικο παραδοσιακό κουκλοθέατρο. Η αρχαία και μυστηριώδης αυτή τεχνική παραδίδετε προφορικά από δάσκαλο σε μαθητή από γενιά σε γενιά τα τελευταία τουλάχιστον 500 χρόνια.. Πρωταγωνιστής και ψυχή της παράστασης είναι ο Πουλτσινέλα, που με το ελεύθερο πνεύμα του θέτει επί σκηνής την αιώνια σύγκρουση μεταξύ καλού και κακού μια ρυθμική εναλλαγή από τον έρωτα στο θάνατο από το άσπρο στο μαύρο όπως η μάσκα του. Ο Πουλτσινέλα συντροφιά με την αγαπημένη του Τερεζίνα συναντά και συγκρούεται με ένα τερατώδη σκύλο, τον όμορφο και προνομιούχο Πασκουάλε, τον Αστυνόμο, τον Παππά, τον εκτελεστή και στο τέλος τον ίδιο το Χάρο. Μάχεται χωρίς πολλά λόγια και με συντριπτικό ρυθμό. Σε κάθε παράσταση ζει τη μια και μοναδική ζωή του με πάθη όμοια αυτών της ανθρώπινης φύσης. Μια λαϊκή καρναβαλική παράσταση γέλιου που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες καταφέρει να ζήσει μέσα στους αιώνες στα χέρια επιδέξιων κουκλοπαικτών και στις καρδιές των ανθρώπων. Παρασέρνει το θεατή σε ένα ταξίδι ειρωνικό και μυστηριώδες όπως η ζωή. Το γέλιο έρχεται να επιφέρει την κάθαρση.

-Κατασκευές, Εμψύχωση :Σιωροπούλου Ερατώ

-Link: https://www.youtube.com/watch?v=p71zwLZwQss

Ο ΘΙΑΣΟΣ -Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ

Η Ερατώ Σιωροπούλου είναι κουκλοπαίκτρια, κουκλοποιός, θεατρολόγος. Σπούδασε στο τμήμα θεατρικών σπουδών του πανεπιστημίου Πατρών. Μαθήτευσε την τέχνη του κουκλοθέατρου δίπλα σε καταξιωμένους μάστορες του είδους σε Ελλάδα και εξωτερικό, τον Στάθη Μαρκόπουλο, τον Χρήστο Αυτσίδη, τον SalvatoreGatto. Εχειπαρακολουθήσειεργαστήριαμετους(Vladimir Zakharov, Bread and puppet, handspring puppet company, JordyBertranκ.α.). Έζησε στη Νάπολη και μαθήτευσε δίπλα στο SalvatoreGatto παραδοσιακό ναπολιτάνικο κουκλοθέατρο. Από το 2013 ασχολείται επαγγελματικά με το το κουκλοθέατρο. Το 2015 μετακομίζει στη Βαρκελώνη όπου γεννιέται το κουκλοθέατρο «ΕΡΑΤΟ» και έκτοτε περιοδεύει σε Ευρώπη και Βαλκάνια, δίνοντας παραστάσεις σε πόλεις και χωριά, σε φεστιβάλ, σε σχολεία, σε δρόμους, σε πλατείες και σε πάρκα .

-Διεύθυνση: Παλαμηδιού 41 ,10444 Αθήνα

-Τηλέφωνο : 6947022541

- E- mail: erato.sioropoulou@yahoo.gr

-Άτομο επικοινωνίας : Ερατώ Σιωροπούλου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
TETAΡTH 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
ώρα: 18.00

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Αριστομένους 95, Καλαμάτα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
45'

ΗΛΙΚΙΕΣ
4+ ετών

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
5 ευρώ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- και στα καταστήματα PUBLIC

Οι τηλεφωνικές και οι online πωλήσεις περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 0,25€ ανα εισιτήριο. Στα καταστήματα Public η χρέωση υπηρεσίας είναι 1€ ανα συναλλαγή

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ<
κλικ εδώ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΦΜ: 090155135
ΔΟΥ: Καλαμάτας
ΕΔΡΑ: Ευριπίδου 2, Καλαμάτα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 5ο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω