Παλαιστινιακή - Εβραϊκή Συν/αντίσταση

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ARCH CLUB LIVE STAGE

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Παλαιστινιακή - Εβραϊκή Συν/αντίσταση
TAMER NAFAR & UDI ALONI

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024
ώρα έναρξης: 19.30

ARCH CLUB LIVE STAGE
Ελασιδών 6, Γκάζι

Το Library Residency και ο Thanasimos παρουσιάζουν τη συναυλία και την ομιλία που διοργανώνει ο Udi Aloni. Εφιστώντας την προσοχή για την κατάπαυση του πυρός και τα τρέχοντα γεγονότα στη Μέση Ανατολή, ο Udi Aloni παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα τον θρυλικό Παλαιστίνιο χιπ χοπ καλλιτέχνη Tamer Nafar που δημιούργησε σχεδόν μόνος του την παλαιστινιακή χιπ χοπ σκηνή.

Παλαιστινιακό χιπ-χοπ στην Αθήνα: ο θρυλικός Tamer Nafar (Τάμερ Ναφάρ) σε συναυλία με τον DJ Gamil. Ακολουθεί συζήτηση με τον Εβραίο φίλο του ακτιβιστή συγγραφέα και σκηνοθέτη Udi Aloni (Ούντι Αλόνι).

Ο Tamer Nafar είναι Παλαιστίνιος ράπερ, ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβιστής, ηγέτης και ιδρυτής του DAM, του πρώτου και σημαντικότερου παλαιστινιακού hip-hop συγκροτήματος.

Ο Udi Aloni είναι κινηματογραφιστής, συγγραφέας, ακτιβιστής και καλλιτέχνης, το έργο του οποίου επικεντρώνεται στις σχέσεις μεταξύ τέχνης, πολιτικής και ακτιβισμού στην Ισραηλινο-παλαιστινιακή ιστορία και στη Γερμανοεβραϊκή φιλοσοφία.

Ο Udi και ο Tamer είναι αφοσιωμένοι φίλοι και σύντροφοι και μέσα από την τέχνη και τον ακτιβισμό τους αγωνίζονται για ένα θετικό μέλλον για την ατυχή «γή» που ο κόσμος καλεί Παλαιστίνη και Ισραήλ, και που ακόμη και στον 21ο αιώνα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μια τραγική μοίρα. Σε αυτήν την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, οι καλλιτέχνες καλούν για άμεση και μόνιμη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και για το τέλος της συνεχιζόμενης Nakba από το 1948. Οι καλλιτέχνες θα ήθελαν να μοιραστούν με το ελληνικό κοινό την προσδοκία τους για ένα καλύτερο μέλλον που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τους υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας. Εμπνευσμένοι από τον Edward Said, και εν μέσω της τρέχουσας θηριωδίας, ζητούν δράση ρωτώντας, όπως ο Said, εάν η «επισφαλής ιστορία» του Ισραήλ και της Παλαιστίνης «θα μπορούσε ποτέ να γίνει το όχι και τόσο επισφαλές θεμέλιο στην χώρα των Εβραίων και των Παλαιστινίων ενός διεθνικού χώρου στον οποίο το Ισραήλ και η Παλαιστίνη είναι μέρη, και όχι ανταγωνιστές, το ένα της ιστορίας του άλλου». Οι καλλιτέχνες επανεξετάζουν τη δήλωση του Said προσπαθώντας να δημιουργήσουν μια κοινή γλώσσα που θα επιτρέψει τόσο στην Παλαιστινιακή όσο και στην Εβραϊκή κοινότητα να συν-αντισταθούν και να συνυπάρχουν.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Library Residency, THANASIMOS, και του ΟΝ ETERON.

https://music.youtube.com/watch?v=6kJl_pEhvxM&si=xEtfHc6YyQTFGZ4h

https://youtu.be/wuG0n-fVTBw?si=MhLPjIopN69xEvkj

https://music.youtube.com/watch?v=Jo4y0PJC2II&si=vUPrY50uJaJHx71y

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ARCH CLUB LIVE STAGE
Ελασιδών 6, Αθήνα 118 54, Γκάζι
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
19.30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
150'


διάλειμμα: ναι

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό: 10€
Μειωμένο: 8€

Τα μειωμένα αφορούν σε:
Φοιτητές, 65+, Ανέργων, ΑμεΑ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου (ελάχιστη χρέωση 0.50€)

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
OUT OF THE BOX ART COMPANY
ΑΦΜ: 998628895
ΔΟΥ: Κ' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΣΚΙΑΘΟΥ 157, ΑΘΗΝΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ