ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS - Ελπίδας Ακούσματα

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

Ionia Hall - ΑΘΗΝΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

"Ελπίδας Ακούσματα"

Ο Σώζος Λυμπερόπουλος
τραγουδάει για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης!

Χωράει η ελπίδα σε ένα άκουσμα;

Ionia Hall
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

"Ελπίδας Ακούσματα" θα φωτίσουν τις ψυχές μας το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Ιωνία του Δημαρχείου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Ο Σώζος Λυμπερόπουλος, έπειτα από μία επιτυχημένη μουσικά καλλιτεχνική χρονιά, θέλησε να κλείσει το 2023 μοιράζοντας το αίσθημα της ελπίδας σε όσους ένιωσε, ότι αποτελούν το σημαντικότερο μέρος αυτού του παζλ, που ονομάζουμε κοινωνία· στα παιδιά! Στα παιδικά χαμόγελα κρύβεται ολόκληρο το αύριο αυτού του κόσμου και, κάθε φορά που ένα παιδικό πρόσωπο φωτίζεται, ανοίγει μία χαραμάδα ελπίδας, ότι αυτός ο κόσμος μπορεί πάντοτε να εξελιχθεί προς το καλύτερο.

Ο ίδιος επέλεξε να προσφέρει αυτά τα συναισθήματα κάνοντας αυτό που αγαπάει περισσότερο· τραγουδώντας. Ο τίτλος της συναυλίας είναι ενδεικτικός του σκοπού της καθώς η μουσική γαληνεύει τις ψυχές μας και δίνει πνοή στα όνειρα μας. Με την μουσική ταξιδεύουμε, ονειρευόμαστε, ελπίζουμε. Αυτά τα συναισθήματα προσδοκεί να μεταδωθούν στα παιδιά αλλά και σε κάθε παρευρισκόμενο, ο οποίος θα θελήσει να αγκαλιάσει αυτήν την εκδήλωση.

Η συναυλία "Ελπίδας Ακούσματα" διοργανώνεται από τον Σώζο Λυμπερόπουλο, υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, για να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες, που καθημερινά προκύπτουν.

Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children's Villages International, που λειτουργεί σε 136 χώρες, με σκοπό την προστασία παιδιών που στερούνται ή κινδυνεύουν να στερηθούν τη φροντίδα των βιολογικών τους γονιών.

Tα Παιδικά Χωριά SOS βοηθάνε τις οικογένειες να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φροντίδας και ασφάλειας, ώστε κάθε παιδί να μεγαλώνει με αγάπη και σεβασμό. Όταν, για σοβαρούς λόγους, ένα παιδί δεν μπορεί, πλέον, να παραμείνει στη βιολογική του οικογένεια, παρέχουν ένα εναλλακτικό περιβάλλον φροντίδας, είτε σε οικογένειες αναδοχής είτε, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, σε ένα Παιδικό Χωριό SOS. Στην Ελλάδα λειτουργούν 4 Παιδικά Χωριά SOS, 1 Παιδικός Ξενώνας SOS, 2 Προγράμματα Αυτονόμησης Νέων Ενηλίκων, 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ionia Hall
Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 113, Βούλα 166 73
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
19:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
1 ώρα & 40 λεπτά

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος: 10€
Φοιτητές: 8€
Παιδιά/ΑμΕΑ: 5€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου (με ελάχιστη χρέωση 0.50€/εισιτήριο)

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΦΜ: 090030480
ΔΟΥ: Δ' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Καρ. Σερβίας 12-14, 105 62 Αθήνα

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ