TicketServices.gr

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης - Μουσικό Σχολείο Πάτρας

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΤΡΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ
Μουσικό Σχολείο Πάτρας

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022
ώρα: 19.00

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων
Πάτρα

 

 

Ο Πολιτιστικόs Οργανισμόs του Δήμου Πατρέων, με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Πάτρας, οργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Ποίηση για την Ποίηση».

Μαθητές και μαθήτριες του Φιλολογικού εργαστηρίου του Μουσικού Σχολείου Πατρών, θα διαβάσουν «ποίηση για την ποίηση» και μαθητές από το εικαστικό εργαστήριο θα παρουσιάσουν εικονο - ποίηση. Θα ακουστεί μελοποιημένη ποίηση των Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Γκάτσου, Γιάννη Ρίτσου, Τάσου Λειβαδίτη και Γιώργου Σεφέρη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων». Την επιμέλεια έχει το μουσικό σχολείο της Πάτρας.

Συντελεστές:

Φιλολογικό Εργαστήριο (Ψάχου Μαρία, Μηλιώνη Παναγιώτα)

Διεύθυνση Χορωδίας (Δρουκοπούλου Έλενα)

Διεύθυνση Ορχήστρας (Ιατρίδου Μαρία)

Συνεργαζόμενοι Εκπαιδευτικοί (Γκιώνη Εβης, Σαμαράς Θεόδωρος, Σύρρου Αγγελική)

Εικαστικό Εργαστήριο (Η. Αηδονίδης, Μ. Κάνιστρα)

Η τεχνική κάλυψη της εκδήλωσης θα γίνει από τον τεχνικό τομέα
του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΠΑΤΡΑΣ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, στέλνει για μία ακόμα φορά μέσα και από τις εκδηλώσεις του, μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, επιχειρώντας να ανακουφίσει με τη βοήθεια των συμπολιτών, το λαό της Ουκρανίας που βιώνει τη φρίκη του πολέμου.

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί όσους επιθυμούν, κατά την άφιξη τους στην εκδήλωση με τίτλο «Ποίηση για την ποίηση», που διοργανώνεται στις 7.00 το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων, σε συνεργασία με το μουσικό σχολείο για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως κονσέρβες, ζάχαρη, λάδι, Νερά, ζωοτροφές, χαρτί υγείας, πάνες, οδοντόκρεμες.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός καλεί για ακόμα μία φορά τους συμπολίτες, να δείξουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με προμήθεια εισιτηρίων ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservices.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ
Πλατεία Γεωργίου 17, Πάτρα
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑΜΕΙΟΥ
2610273613

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
19.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Είσοδος δωρεάν με δελτία εισόδου

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ
TICKET SERVICES
Online: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνικά: 210 7234567

και στα ταμεία του Θεάτρου Απόλλων

E-TICKET
Τα εισιτήρια εκδίδονται σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF) τα οποία ο αγοραστης εκτυπώνει σε δικό του εκτυπωτή, ή τα αποθηκεύει σε κινητό τηλέφωνο για να εισέλθει στην αίθουσα απευθείας με αυτά.
 
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ Ν.Π.Δ.Δ.
ΑΦΜ: 997748350
ΔΟΥ: Γ' ΠΑΤΡΩΝ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ