ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ - ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ «Με δύο κιθάρες»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ
Ι. Κιαπέκου
Χαλκίδα, 34100
(χάρτης)

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020
ώρα έναρξης: 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10 € γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
* Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρεώση υπηρεσίας +3,72% ανά εισιτήριο

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
MELODICA ΑΜΚΕ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΦΜ: 997001357
ΔΟΥ: ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 26, 17673, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η Melodica events
παρουσιάζει:

Ορφέας Περίδης - Μανόλης Ανδρουλιδάκης
«Με δύο κιθάρες»

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020
Χαλκίδα
Θέατρο Ορέστης ΜακρήςΟ Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ενώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα παρουσιάζοντας μία μοναδική παράσταση που συνδυάζει μαεστρικά, τραγούδια που έχουν συνθέσει οι ίδιοι αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και εξαιρετικός μελωδός Ορφέας Περίδης και ο εντυπωσιακός κιθαρίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής Μανόλης Ανδρουλιδάκης συνθέτουν ένα αξιοζήλευτο ντουέτο και μεταφέρουν το κοινό, με όχημα το δημιουργικό τους χάρισμα αλλά και τη δεξιοτεχνία τους, στα πιο όμορφα τοπία των μουσικών τους κόσμων.

Σε μία σπάνια και μουσικά γόνιμη συνάντηση, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν ένα πρόγραμμα που συνταιριάζει τη μελωδική μυσταγωγία και τον ρυθμό της λυτρωτικής ψυχαγωγίας επιβεβαιώνοντας τη ρήση: «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα εκτός ίσως από δύο»

INFO:
ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020
Ώρα Έναρξης: 21.30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00)
Γενική είσοδος: 10 €

Διοργάνωση: Melodica - Οδός Ονείρων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
- ticketservices.gr
- 210 7234567
- Public

-Οδός Ονείρων
-Nana Home
-Γαλατικό Χωριό
-Plan B
-Παπαγάλος


  • Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.
  • Η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
  • Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω