«ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» ένα αφιέρωμα στον λυρικό Μίκη Θεοδωράκη

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ»

Πλατεία Καρύτση 8, Αθήνα

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ώρα: 20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Α ΖΩΝΗ: 25€
Β ΖΩΝΗ: 20€
ΕΞΩΣΤΗΣ: 15€

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
2 ώρες (με διάλειμμα 10')

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
TICKET SERVICES
Eκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr
και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή οnline παραλαμβάνονται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή/και πιστωτικής κάρτας την ημέρα της παράστασης στην είσοδοή νωρίτερα από το εκδοτήριο της Ticket Services ατην Πανεπιστημίου 39

E-TICKET
Αν έχετε εκτυπωτή, μετά τη συναλλαγή σας, μπορείτε να κατεβάσετε τα εισιτήριά σας σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF) και να τα εκτυπώσετε

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
MINOS-EMI AE
ΑΦΜ: 094009290
ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών
Εδρα: Λεωφ.Μεσογείων 245-7, Νέο Ψυχικό

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το «toradiofono.gr» παρουσιάζει:

«ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ»
Ένα αφιέρωμα στον λυρικό Μίκη Θεοδωράκη

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ώρα: 20.30

«ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ»

Συμμετέχουν:
ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΒΙΟΛΕΤΑ ΙΚΑΡΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕΛΕΜΙΔΟΥ
ΗΡΩ ΣΑΪΑ
ΜΠΕΤΤΥ ΧΑΡΛΑΥΤΗ
Και η ΗΡΩ στην ερμηνεία και το πιάνο

Ειδική συμμετοχή: ΛΥΔΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

To www.toradiofono.gr, το διαδικτυακό μουσικό ραδιόφωνο που έχει αφήσει το δικό του ισχυρό ραδιοφωνικό στίγμα και έθεσε νέους όρους τόσο στην ακρόαση όσο και στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, συνεχίζει ανανεωμένο και αυτή τη σεζόν.

Και εγκαινιάζει το νέο κύκλο παρουσίας του με μία ακόμη συλλεκτική συναυλία-πρόταση, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», στο κέντρο της πόλης.

«Όμορφη Πόλη» ή αλλιώς, η λυρική πλευρά του Μίκη Θεοδωράκη, έτσι όπως την νοιώθουν και την αποδίδουν έντεκα σπουδαίες ερμηνεύτριες και μία ηθοποιός:

Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ηρώ, Βιολέτα Ίκαρη, Αφροδίτη Μάνου, Μαρία Παπαγεωργίου, Αγγελική Τουμπανάκη, Δήμητρα Σελεμίδου, Ηρώ Σαϊα, Μπέττυ Χαρλαύτη και η Λυδία Φωτοπούλου.

Όλες θα βρίσκονται στη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον κορυφαίο μας συνθέτη, αποκαλύπτοντας με την ερμηνεία τους τις πιο λεπταίσθητες και συναρπαστικές πτυχές της μουσικής του δημιουργίας, ενώ θα υπάρξουν και σημαντικές συμμετοχές-εκπληξη!

Γυναίκες ερμηνεύτριες, από διαφορετικές γενιές αλλά με κοινή αισθητική και όραμα, αποδίδουν λόγο ποιητικό και συμπλέουν με το όραμα του toradiofono.gr για μία διαφορετική παρουσίαση ενός έτσι κι αλλιώς συγκλονιστικού έργου.

Μαζί τους η Ηρώ, η οποία και θα τις συνοδεύει ιδανικά στο πιάνο, έχοντας συνεργαστεί επί μία δεκαετία με την Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης.

Ιδιαίτερη και η συμμετοχή της ηθοποιού Λυδίας Φωτοπούλου, η οποίας θα ερμηνεύσει τραγούδια που έγραψε ο Μίκης Θεοδωράκης για το Θέατρο.

Ένα ξεχωριστό και εντελώς διαφορετικό αφιέρωμα στη λυρική πλευρά του έργου του σημαντικότερου εν ζωή Έλληνα συνθέτη, με την ερμηνευτική μέθεξη σπουδαίων γυναικείων φωνών.

Ένα αφιέρωμα με την αισθητική, την πρωτοτυπία και την ποιότητα των συναυλιών που προτείνει το www.toradiofono.gr

Το toradiofono.gr ευχαριστεί τις καλλιτέχνιδες που αποδέχτηκαν αμέσως την πρόσκλησή του για να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο, συμμετέχοντας αφιλοκερδώς, την προσπάθεια του αυτοδιαχειριζόμενου ραδιοφώνου να συνεχίσει να υπάρχει και στους νέους καιρούς. Ευχαριστεί επίσης τον Μίκη Θεοδωράκη και την Μαργαρίτα Θεοδωράκη για την χαρά με την οποία υποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη συναυλιακή πρόταση και τη στήριξή τους στην πραγματοποίησή της.