«Ο Καπετάν Στράτος - Η αναγνώριση των δύο αδελφών»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Παράσταση Θεάτρου Σκιών για το 1821

«Ο Καπετάν Στράτος -
Η αναγνώριση των δύο αδελφών»

Εισαγωγή (χώρα) Μπάμπης Μακρής

στο πλαίσιο της έκθεσης του ΕΕΤΕ στην Πάτρα
στην «Αγορά Αργύρη» (Αγίου Ανδρέου 12)

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

'Ωρα: 18.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παράσταση Καραγκιόζη από το Μαύρο Θέατρο της Πάτρας (με τις φιγούρες του εικαστικού Κώστα Μακρή) στον χώρο «Αγορά Αργύρη» (Αγίου Ανδρέου 12, Πάτρα), με τον τίτλο «Ο Καπετάν Στράτος - Η αναγνώριση των δύο αδελφών» με την συνοδεία ζωντανής μουσικής, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Έκθεσης του ΕΕΤΕ «1821-2021: 200+, Προς επισκευήν ολομελείας» μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα , έκθεση η οποία γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων.

Η παράσταση θα γίνει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, στις 18.30.

Παράσταση θεάτρου σκιών στο πλαίσιο της εικαστικής έκθεσης «Προς Επισκευήν Ολομελείας - μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα»

-------------------------

Η Ελληνική επανάσταση του '21 μέσα από τις φιγούρες του Καραγκιόζη, θα έρθει στο «προσκήνιο» το προσεχές Σάββατο 16 Οκτώβρη, στις 7.00 το απόγευμα στο χώρο της «Αγοράς Αργύρη» » (Αγίου Ανδρέου 12), μέσα από την πραγματοποίηση παράστασης Θεάτρου Σκιών .

Η παράσταση "ανεβαίνει" από το «Μαύρο Θέατρο της Πάτρας» με τις φιγούρες του εικαστικού Κώστα Μακρή και έχει τίτλο «Ο Καπετάν Στράτος - Η αναγνώριση των δύο αδελφών» και θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική.

Πραγματοποιείται με αφορμή την ταυτόχρονη φιλοξενία στην «Αγορά Αργύρη» και στη Δημοτική Πινακοθήκη - έως τις 20 Οκτωβρίου - της έκθεσης «Προς Επισκευήν Ολομελείας - μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», που οργανώνουν το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και ο Πολιτιστικός Οργανισμός .

Η προμήθεια των εισιτηρίων για τη δωρεάν είσοδο στην παράσταση γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservices.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr και στο βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος».

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την ασφαλή προσέλευση στους κλειστούς χώρους (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή φυσικής νόσησης ή rapid test).

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.
Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αγορά Αργύρη
Αγίου Ανδρέου 12, Πάτρα

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
ώρα 18.03

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • Είσοδος ελεύθερη με δελτίο εισόδου
  • Διάθεση δελτίων ηλεκτρονικά
    από το ticketservices.gr
  • τηλεφωνικά: 2107234567
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους που αφορούν στην προμήθεια των δελτίων εισόδου και τους κανονισμους για την πρόσβαση στις εκδηλώσεις κάνοντας κλικ εδώ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ