TicketServices.gr

Νόνη και Ριρίκα

ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Νόνη και Ριρίκα

Μια αυτοσχεδιαστική παράσταση

Η Νόνη και η Ριρίκα, είναι φίλες παλιές, ή και όχι. Μεγαλωμένες διαφορετικά, ή και κοινά. Δυο γυναίκες ώριμες, αλλά όχι και τόσο, ζουν για να μάθουν και μαθαίνουν να ζουν μέχρι το τέλος, αν και όταν έρθει.

Μια κωμική αυτοσχεδιαστική παράσταση χαρακτήρων, ύμνος στα αναπόφευκτα τέλη και τα αναπάντεχα ξεκινήματα. Κάθε παράσταση και μια διαφορετική περιπέτεια των δύο ηρωίδων μας, που δεν παραιτούνται και δεν συμβιβάζονται, προσαρμόζονται και ρισκάρουν, ανακαλύπτοντας κάθε φορά κάτι καινούριο για τον εαυτό τους και τον κόσμο.

Η Ομάδα

Οι BE, είναι η Ελβίρα και η Billy. Έχουν και οι δύο γάτες. Έχουν και οι δύο χαμηλή αυτοπεποίθηση. Και οι δυο αγαπούν τους Queens of the Stoneage. Και οι δύο είναι πολύ συναισθηματικές, με αυξημένη ενσυναίσθηση. Η μια είναι vegetarian, η άλλη τρώει κρέας. Η μια έχει σκύλο, ή άλλη τα λατρεύει εξ αποστάσεως. Η μια ξέρει όλα τα μυστικά του Photoshop, η άλλη ξέρει μόνο μία ερμηνεία της λέξης lasso. Η μια λατρεύει το camping, η άλλη προτιμά να πεθάνει. Η Billy και η Ελβίρα, είναι οι BE, ένα duo αυτοσχεδιαστικών παραστάσεων. Δημιούργησαν αυτή την ομάδα γιατί έχουν πράγματα να πουν, να εξερευνήσουν και να μάθουν.

Ποιες είναι οι BE

Η Billy Κίσσα είναι ηθοποιός, απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης, "Κάρολος Κουν", με ειδίκευση στο Improv Theater. Από το 2012 έχει διδάξει και έχει πραγματοποιήσει παραστάσεις σε Ελλάδα (Mt Olymprov International, Improv Festival, Samothrace Improv Retreat), Βέλγιο (Improbubble), Φινλανδία (FiiF), Σουηδία (Improfest), Ολλανδία (Impro Amsterdam), Γερμανία (Berlin - IMPRO 2016 - Borders, Limits, Liberty and Our Lives 2018, Improfestival Karlsruhe, Momenta20), Αυστρία (Moment!), Δανία (CIIF), Σλοβενία (Naked Stage) Ρουμανία (Neverending Improv Festival), Πολωνία (Jo! International Improv Festival, Improdrom), Γαλλία (Theatre de L'Oignon), Ισπανία (BIG IF), Ιταλία, ΗΠΑ (Magnet Theater, Dad's Garage, SAK Comedy Lab).
Είναι ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου improv, "The SIN", μέλος του Ευρωπαϊκού προγράμματος improv για γυναίκες "Eve Project", της διεθνούς ομάδας "3 Deadly Sinners" όπου ταξιδεύει ανά τον κόσμο με την παράσταση "7 Deadly Sins" και της ομάδας "BE - An Impro Duo".

Η Ελβίρα Λίγγρη είναι μισή improviser, μισή web developer, ολοκληρωτικά κυρία με γάτες. Όταν δεν είναι μπροστά στο PC της, αυτοσχεδιάζει ως μέρος του "BE - An Impro Duo" με την Βασιλική Κίσσα, με την ομάδα Raining Cats and Bats (aka Poochoomeow) και με την ομάδα "Women in Improv", των οποίων είναι μέλος και συνιδρύτρια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ
Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο
Αθήνα, 105 53
τηλ. 21 1800 9838
(χάρτης)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κυριακή 9 & 16 Ιανουαρίου 2021
ώρα έναρξης: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10 €
 κανονικό
5 € φοιτητικό, ανέργων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +5% επί της τιμής του εισιτηρίου.

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΤΕΧΝΟΦΑΣΗ - ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΑΜΚΕ

ΑΦΜ: 999044039
ΔΟΥ: ΣΤ' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: Αγ. Ασωμάτων 6, Αθήνα, 10553

GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω