Το αερόστατο της ειρήνης

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

Βοτανικός Κήπος Διομήδους -

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
Τηλ: 210 3464903, 210 3464002

Το αερόστατο της ειρήνης

Μουσικοθεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια 3-99 ετών

της Άννας Σεβαστής Τζίμα

Αν αναρωτιέστε σε ποιόν ανήκει ο κόσμος, μην κοιτάτε ψηλά… στα μπαλκόνια… στις τιμές … στα γαλόνια… ούτε σε σάκους με χρυσάφια… κοιτάξτε χαμηλά, εκεί ανάμεσα σε μπάλες και κούκλες, κάτω από καναπέδες και πάνω σε δέντρα, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους… τα παιδιά!

Οι Μορφές Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη, απαντούν στην σύγχυση των καιρών και στα κανόνια μ' ένα παιδικό αερόστατο που έχει έναν και μόνο σκοπό «Να κάνει τον κόσμο χαρούμενο!»

«Δεν χρειαζόμαστε τον πόλεμο και καμιά μορφή βίας στη ζωή μας, ο πόλεμος βρίσκεται παντού, στο σπίτι, στο σχολείο, στους φίλους, στη γειτονιά, και δίπλα του βρίσκεται πάντα και μια άλλη επιλογή, αυτή της κατανόησης, της αγάπης, της επικοινωνίας, η επιλογή του να έχουμε έναν κοινό σκοπό, να φτιάξουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο! Οι δύο ήρωες του έργου, θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσω για να τα καταφέρουν, πολύ φαντασία, θάρρος και επιμονή και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

Άννα Σ. Τζίμα (συγγραφέας και σκηνοθέτης του έργου)

Εάν κι εσείς θέλετε να πείτε όχι στον πόλεμο ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας και να κάνουμε το αερόστατο της ειρήνης να σκορπίσει χαρά σε όλον τον κόσμο!

Στην παράσταση μας, παίζουμε πολύ μουσική, τραγουδάμε όλοι μαζί και συμμετέχουμε μικροί και μεγάλοι… γιατί, στ' αλήθεια, η ειρήνη είναι καθήκον όλων μας!

Ας ενώσουμε τα χέρια και ας φωνάξουμε δυνατά: «Ειρήνη σ' όλη τη γη!»

Συντελεστές:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Άννα Σ. Τζίμα
Πρωτότυπη Μουσική: Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης & Παραμυθένια Ορχήστρα (Δημήτρης Σκούρτης, Άννα Σ. Τζίμα, Κώστας Παπάζογλου)
Σκηνικά: Archlabyrinth
Χορογραφίες- Διδασκαλία χορού: Ζωή Σωτηροπούλου

Παίζουν: Μαρία Ιωάννου, Αντώνης Φλώρος, Δημήτρης Σκούρτης, Αλίκη Ζωγράφου, Κώστας Παπάζογλου

Παραστάσεις:
Τις Κυριακές από 26 Ιουνίου – 10 Ιουλίου 2022 στις 19:00

Βοτανικός κήπος Διομήδους
Ιερά οδό 403, Χαϊδάρι
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 10€
Διάρκεια: 1 ώρα

  • Η παράσταση παίζεται σε εξωτερικό χώρο σ΄ ένα σκιερό ξέφωτο του κήπου.
  • Μέσα στον κήπο ΔΕΝ επιτρέπεται το κάπνισμα
  • Όσοι θέλουν να κάνουν βόλτα στον κήπο πριν η μετά την παράσταση θα πρέπει να έχουν κλείσει εκτός από το εισιτήριο τους για την παράσταση, και το ειδικό ηλεκτρονικό εισιτήριο / κράτηση με μηδενικό κόστος στα τηλέφωνα: 210 5811557 

Λίγα λόγια για τις Μορφές Έκφρασης

Οι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν από τον Θωμά Κινδύνη το 1993, η καλλιτεχνική τους πορεία αγκαλιάζει ένα μεγάλο φάσμα του πολιτισμού: εκπαίδευση, έρευνα, παραστάσεις. Από το 2010 η αγάπη τους για το παιδί αλλά και οι εξειδικευμένες σπουδές τους σε σχέση με την θέατρο για παιδιά, οδηγούν την ομάδα σε μια συστηματική δημιουργία δράσεων για το παιδί. Η καλλιτεχνική Διευθύντρια του παιδικού τμήματος Άννα Σεβαστή Τζίμα, δημιούργησε εκτός από την παιδική θεατρική σκηνή και καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους.

Η παράσταση παρουσιάζεται και σε Δήμους – Φεστιβάλ – Σχολεία – οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν: Βλασία Βερβέρη 6944 659865

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ
Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι
(χάρτης)
 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κυριακές 26/6 - 10/7/2022
 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
19:00
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
60 λεπτά

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€ γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKETSERVICES
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr
Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.
 
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε Ε
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΟΣ ΡΥΘΜΟΣ Ε Ε
ΑΦΜ: 801656351
ΔΟΥ: ΙΖ' ΑΘΗΝΩΝ
Έδρα: ΕΥΔΟΞΟΥ 56, 11743 ΑΘΗΝΑ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ