Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου 2023

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΛΥΒΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τη «σημασία της αρμονικής συνύπαρξης του ανθρώπου με την φύση» αναδεικνύει το φετινό 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου (ΔιΦεΜΜ), με θέμα «Συμβίωση», που θα πραγματοποιηθεί 11-19 Αυγούστου 2023, στο Μόλυβο της Λέσβου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

"Σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι εστιάζουμε στην ατομική μας επιτυχία με οποιοδήποτε κόστος, συχνά ξεχνάμε πόσο εξαρτημένοι είμαστε από τον πλανήτη στον οποίο ζούμε και χάνουμε τη σύνδεσή μας με τη φύση. Φέτος, με όχημα την ενωτική δύναμη της Μουσικής, θα προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε την αναγκαιότητα της αρμονικής Συμβίωσης μας με τη φύση, ως προτεραιότητα για ένα καλύτερο μέλλον", σημειώνουν οι καλλιτεχνικές διευθύντριες του Φεστιβάλ, Κυβέλη και Δανάη Ντέρκεν αναπτύσσοντας το σκεπτικό της φετινής θεματικής.

Η Μουσική, και συγκεκριμένα έργα των M. Ravel, F. Schubert, Schumann, C. Saint-Saens, L. v. Beethoven, Rachmaninov, Tchaikovsky, θα κληθεί να ερμηνεύσει τις έννοιες "Αποξένωση", "Συνύπαρξη", Επιβίωση", "Αρμονία", ενώ οι σπουδαίοι σολίστες που θα φτάσουν στο ακριτικό νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου από όλο τον κόσμο, θα καταθέσουν για άλλη μια χρονιά το ταλέντο και τις δεξιότητές τους στο απαιτητικό διεθνές κοινό που έρχεται στο νησί για να τους παρακολουθήσει.

Στα ονόματα των μουσικών που διαπρέπουν στις πιο σπουδαίες μουσικές σκηνές του κόσμου, ξεχωρίζουμε φέτος τη γερμανίδα Antje Weithaas, μία από τις πιο σημαντικές βιολίστριες του καιρού μας, το ρώσο βιολιστή Kirill Troussov, "έναν από τους πιο χαρισματικούς της γενιάς του" (Harald Eggebrecht, Süddeutsche Zeitung), τον Tobias Feldmann, "έναν μουσικό με τη δική του, διακριτή μουσική ταυτότητα" (The Strad), τον τσελίστα Benedict Klöckner που τιμήθηκε με το ΟPUS Klassik 2021 και τον David Orlowsky, έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους κλαρινετίστες με εντυπωσιακό ερμηνευτικό εύρος.

Tο ΔιΦεΜΜ, θα εντάξει και φέτος τις εναρκτήριες δράσεις του στο 3ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, "Ανθρώπων Τέχνη.... - Ειρήνης Φάροι".

Με τις Μουσικές Στιγμές (Molyvos Musical Moments) που θα πραγματοποιούνται τα πρωινά σε απρόβλεπτα σημεία του χωριού και τη Συναυλία για παιδιά και νέους να συμπληρώνουν το πρόγραμμα, το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου καλεί και φέτος τους φίλους της κλασικής μουσικής στο ετήσιο ραντεβού του, για να βιώσουν την υψηλή αισθητική εμπειρία που προσφέρει ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ κλασικής μουσικής της Ευρώπης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΛΥΒΟΥ


«ΣΥΜΒΙΩΣΙΣ»

11 - 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023
ΜΟΛΥΒΟΣ - ΛΕΣΒΟΥ
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket Services
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
 
E-TICKET
Αγοραζοντας το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά, το κατεβάζετε σε μορφή PDF και είτε το εκτυπώνετε, ειτε το αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να προσέλθετε στην παράσταση απευθείας με αυτό.

Πρόγραμμα Παραστάσεων

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΛΥΒΟΥ
ΑΦΜ: 997256065
ΔΟΥ: ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΕΔΡΑ: ΜΗΘΥΜΝΑ ΜΟΛΥΒΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ