TicketServices.gr

Modus Vivendi ή Πώς να Ζήσουμε

HUGS - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


Modus Vivendi ή Πώς να Ζήσουμε

Ηράκλειο Κρήτης
Από 2 έως 14 Νοεμβρίου 2021
στο Hugs

"Modus Vivendi ή Πώς να ζήσουμε". Τρεις γυναίκες. Τα όνειρα, οι ελπίδες και η προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα νέο τρόπο ζωής (Modus Vivendi). Το θέμα της παράστασης αναφέρεται στη θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία. Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από τις "Τρεις αδελφές" του Άντον Τσέχωφ, από ποιητικά και φεμινιστικά κείμενα και είναι αφιερωμένη στην πρώτη γυναίκα Ελληνίδα φεμινίστρια, δημοσιογράφο και λογία από το Ρέθυμνο, την Καλλιρόη Παρρέν (1861-1940).

Η παράσταση έχει επιχορηγηθεί από το ΥΠΠΟΑ για την περίοδο 2020-2021.

Ο σημερινός αυτοματοποιημένος και «ηλεκτρονικός» τρόπος ζωής απομακρύνει τους ανθρώπους αυξάνοντας τη μοναχικότητα και τη δημιουργία πλασματικών κόσμων, που οι άνθρωποι βιώνουν ως «πραγματικότητα». Μπορεί το θέατρο μέσα από τα κλασσικά κείμενά του, η λογοτεχνία και η ποίηση να "δείξουν" τον δρόμο μιας επιστροφής σε μια ζωή γεμάτη ουσία, συναισθήματα, ανθρωπιά και αλληλεγγύη; Μπορεί το θέατρο και η λογοτεχνία να διαλύσει τις εντυπώσεις και να υποδείξει έναν νέο τρόπο ζωής, που όμως είναι διαχρονικός, μιας και εμπεριέχει τη φύση των πραγμάτων; Η παράσταση και τα κείμενα που θα ακουστούν θα εξερευνήσουν αυτά τα ερωτήματα μέσα από τη σχέση 3 γυναικών επί σκηνής, οι οποίες θα προσπαθήσουν να καταδείξουν τις λύσεις που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, έτσι που να αποκαλύπτονται ο ένας στον άλλο, καταργώντας για λίγο τη μοναξιά τους ή επιβεβαιώνοντας το ανέφικτο μιας συμβίωσης.

Σύνθεση κειμένων, δραματουργία, σκηνοθεσία: Αντώνης Διαμαντής

Παίζουν: Ειρήνη Κουτσάκη, Σοφία Δερμιτζάκη, Εμμανουέλα Κοκοβάκη

Επιμέλεια Μουσικής - Φωτισμοί: Αντώνης Διαμαντής

Αφίσα, πρόγραμμα: 2bCreative, Γρηγόρης Κληρονόμος.Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την ασφαλή προσέλευση στους κλειστούς χώρους θεάτρου.

  • Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
  • Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.
  • Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
HUGS
Λεωφ. Κνωσού 221, Ηράκλειο 714 09

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
2 - 14 Νοεμβρίου 2021

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος : 12€
Φοιτητικά/άνεργοι:  8€

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
TICKET SERVICES
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr

η τηλεφωνική και η online αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας +0,50€ ανα εισιτήριο.

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, λαμβάνονται σε μορφή PDF και είτε εκτυπώνονται, είτε αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο, ώστε την ημέρα της παράστασης η προσέλευση να γίνεται απευθείας, χωρίς να χρειάζεται η παραλαβή τους από το ταμείο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΜΚΕ
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΦΜ: 090222361
ΔΟΥ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έδρα: ΕΥΑΓ. ΦΡΑΓΚΑΚΗ 13 71000, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω