Ρεσιτάλ Πιάνου Δημήτρης Παπακυριαζής

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ρεσιτάλ Πιάνου
Δημήτρης Παπακυριαζής

ΑΙΘΟΥΣΑ
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Κυριακή 21
Ιανουαρίου 2024
20.00

Βιογραφικό του Δημήτρη Παπακυριαζή
Γεννημένος το 2002, ξεκίνησε τα μαθήματα πιάνου στο Αθηναϊκό ωδείο σε
ηλικία 8 χρονών με την πιανίστα και μουσικοπαιδαγωγό, Εύη Μαρινάκη. Τον Ιούνιο του 2019 πήρε το Πτυχίο Πιάνου με βαθμό Άριστα. Τον Ιούνιο του 2021 πήρε το Δίπλωμα Πιάνου με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Α' Βραβείο. Παράλληλα είναι κάτοχος των Διπλωμάτων DipLCM και ALCM Piano Performance με Διάκριση, από το London College of Music.

Έχει αποσπάσει σε Διαγωνισμούς Πιάνου: Α' Bραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου MusicArte το 2023, B' Βραβείο στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής που διοργάνωσε ο όμιλος UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος το 2022, Γ' Βραβείο στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Πιανιστών στην Άνδρο το 2022, Α' Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν το 2019 και A' Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν 2012. Επίσης έλαβε μέρος στον 18th International Piano Competition MozARTe στην Μουσική Ακαδημία Κολωνίας- Άαχεν καθώς και στον César Franck International Piano Competition στις Βρυξέλλες το 2022.


Έχει πάρει ενεργά μέρος σε σεμινάρια-masterclasses πιάνου με διακεκριμένους καθηγητές-soloists Christopher Elton, Aline Artignan, Lilia Boyadjieva, Carlo Grante, Florian Podgoreanu, Piotr Oczkowski, Μαρτίνο Τιρίμο , Παύλο Γιαλλουράκη, Χρίστο Παπαγεωργίου, Κάρολο Ζουγανέλη και Δημήτρη Τουφεξή. Από το 2021 ξεκίνησε κύκλο σπουδών με την διεθνούς φήμης Πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου.


Έχει συμμετάσχει σ' έναν μεγάλο αριθμό συναυλιών ως πιανίστας, σε καλλιτεχνικούς χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ίδρυμα Θεοχαράκη, το Ηρώδειο, η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, ο Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός", η αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, το θέατρο "Άννα και Μαρία Καλουτά ", το μουσείο Μπενάκη και το θέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών.


Τον Δεκέμβριο του 2021 έλαβε μέρος στην συναυλία-αφιέρωμα σε Νέους
Καλλιτέχνες που διοργάνωσε ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχικού:
"Η ΕΥΤΈΡΠΗ". Tον Αύγουστο του 2022 στα πλαίσια του 16ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, πήρε μέρος στην συναυλία "Οι Πιανίστες". Toν Οκτώβριο του 2022 επιλέχτηκε να παίξει μετά από ακρόαση στο Φεστιβάλ Πιάνου Εναλλακτικής Σκηνής (ΕΛΣ) σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης. Τον Ιανουάριο του 2023, στο πλαίσιο του 34ου κύκλου συναυλιών "Οι Νέοι για τους Νέους" που διοργάνωσε το Ωδείο Φίλιππος Νάκας καθώς και τον Μάιο του 2023, στα πλαίσια του Piano City Athens, πραγματοποίησε προσωπικό Ρεσιτάλ Πιάνου. Τον Αύγουστο του 2023 συμμετείχε ενεργά στην Θερινή Ακαδημία Chetham's International Piano Summer School στο Μάντσεστερ.

Τέλος από τον Σεπτέμβριο του 2020 συνοδεύει την τάξη Μονωδίας της Διεθνούς Φήμης Σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου στο Αθηναϊκό Ωδείο.

 

 

Πρόγραμμα:

D. Scarlatti, Sonata in D Minor K141

L.V. Beethoven, Sonata in D Major Op.10 No.3

Διάλειμμα

M. Ravel, Gaspard de la Nuit

S. Rachmaninoff, Etudes Tableaux Op.39 No. 1,6 & 9

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
€12.00 κανονικό
€6.00 μειωμένο (μαθητικό/φοιτητικό/ανέργων/+65)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι αγορές με χρήση κάρτας περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσιας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου (ελάχιστη χρέωση 0.5€)

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε ή να τα αποθηκεύσετε σε κινητή συσκευή.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΑΦΜ: 042919409
ΔΟΥ: ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΕΔΡΑ: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ