Microcosmos: Ruby Rushton

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

 • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
 • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
 • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ - ΦΑΡΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Δημιούργημα της πολυπραγμοσύνης και της παραγωγικότητας του μουσικού και παραγωγού Tenderlonious, οι Ruby Rushton βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενός νέου κύματος στη σύγχρονη λονδρέζικη μουσική σκηνή και ειδικά σ' αυτήν που σχετίζεται με τη τζαζ.

Με οδηγό τα διδάγματα του John Coltrane, οι Ruby Rushton άνοιξαν τον δρόμο σε μια νεότερη γενιά - ήδη με το πρώτο τους άλμπουμ, Two for Joy, που κυκλοφόρησε το 2015. Spiritual jazz με προοπτική και επαφές με μουσικά ιδιώματα όπως το hip hop, το afrobeat, το post-bop και το funk, αλλά και τα επιμέρους γνωρίσματα της underground σκηνής. Μια εξελικτική πορεία χαρακτηρίζει έκτοτε τους Ruby Rushton που φτάνει σε μια κορύφωση - σε ό,τι αφορά την αποδοχή και την επιτυχία - με το τέταρτο άλμπουμ τους, Ironside(2019), το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τον διεθνή μουσικό Τύπο, κατατάσσοντάς το σε ένα από τα καλύτερα τζαζ άλμπουμ των τελευταίων ετών.

Οι επόμενες κινήσεις του γκρουπ ήταν ανάλογες, ανοίγοντας περαιτέρω τη βεντάλια της spiritual jazz μέσα από προσεγμένες εκδόσεις, που τύχαν ευρείας αποδοχής και άνοιξαν το δρόμο για τις τζαζ σκηνές και τα φεστιβάλ του κόσμου. Οι Ruby Rushton, χάρη στη δημιουργική αντίληψη του Tenderlonious και της υψηλής αισθητικής που διαθέτουν ως μουσικοί, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των jazz influencers που κυριαρχούν στα media ως δημοσιογράφοι, DJs, παραγωγοί ραδιοφωνικών εκπομπών κ.ο.κ. αλλά, κυρίως, στις προτιμήσεις μιας νέας γενιάς τζαζ ακροατών που ανακαλύπτουν, μέσω της μουσικής τους ποιότητες που έχουν κυριαρχήσει στη σύγχρονη τζαζ από εμβληματικούς μουσικούς όπως οι John Coltrane, Sun Ra, Yusef Lateef, Pharoah Sanders αλλά και πρωτοπόρων -με όρους του 21ου αιώνα- του jazz rock όπως ο Herbie Hancock με τους Headhunters ή ο Chick Corea με τους Return to Forever.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χώρος Εκδήλωσης
Φαρος

Κέντρο Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ημερομηνία εκδήλωσης
Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Ώρα έναρξης
21.00

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος 15€, μειωμένο 10€

Μειωμένα εισιτήρια των 10€ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι έως 18 ετών, άνεργοι, συνοδοί ΑμεΑ, πολύτεκνοι και κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας.

Οι κάτοχοι μειωμένου εισιτηρίου την ημέρα της εκδήλωσης θα πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα και το απαραίτητο δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας, κάρτα πολυτέκνου, λογαριασμός ΔΕΚΟ για κατοίκους Καλλιθέας).

Δωρεάν εισιτήρια δικαιούνται ΑμεΑ, μέσω επικοινωνίας με το τηλ. κέντρο στο 210 7234567 ή μέσω email στο info@ticketservices.gr και επιδεικνύοντας την ημέρα της εκδήλωσης ταυτότητα και έγγραφο πιστοποίησης αναπηρίας.

Προπώληση εισιτηρίων
- ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 210 7234567
- εκδοτήριο Ticket Services, Πανεπιστημίου 39

E-Tickets
Την ημέρα της εκδήλωσης θα πρέπει να επιδείξετε το e-ticket σας, είτε εκτυπωμένο είτε σε ηλεκτρονική μορφή (παρακαλούμε να αποθηκεύσετε το pdf στο κινητό σας).

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
 • Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης το αργότερο 30' λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της εκδήλωσης.
 • Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
 • Η προαγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων στον χώρο της εκδήλωσης.
 • Επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά άνω των 6 ετών.
 • Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ
 • Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.

Έναρξη προπώλησης

 • Η προπώληση για τα Μέλη ανοίγει την Τετάρτη 7/2 στις 12.00 (ορισμένος αριθμός εισιτηρίων).
 • Η προπώληση για το κοινό ανοίγει την Πέμπτη 8/2 στις 12.00.
Όροι αγοράς εισιτηρίων
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ