Συναυλία στο σκοτάδι με τους «Λόγος Τιμής»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Συναυλία στο σκοτάδι
με τους «Λόγος Τιμής»

Δευτέρα 29 & Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024
Ώρα έναρξης 21.00

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Τα Σπουδαία Events με πίστη στο όραμα τους για έναν καλύτερο κόσμο μέσω της τέχνης,
ανοίγουν ξανά την αυλαία των συναυλιών στο σκοτάδι με τους Λόγος Τιμής,
προκειμένου να υποστηρίξουν το έργο των Humanity Greece & Streetlights

Η ΑΜΚΕ «Σπουδαία Events» ξεκινά τις φετινές συναυλίες στο σκοτάδι με την πιο ανατρεπτική της εκδήλωση. Πρόκειται για μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιώντας ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις, εξυπηρετούν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών.

Μετά τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Νατάσσα Μποφίλιου, Μαρία Παπαγεωργίου, Γιώργο Χατζηπαύλου και Chόres, The Bad Poetry Social Club και τον Απόστολο Ρίζο, , για πρώτη φορά «μπαίνει στο παιχνίδι» το Hip Hop με ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής, οι Λόγος Τιμής.

Tην Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Ιανουαρίου το εκρηκτικό συγκρότημα ανεβαίνει στην σκηνή του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για να δώσει την «Ψυχή» του στο απόλυτο σκοτάδι.

Τα έσοδα της συναυλίας θα υποστηρίξουν το έργο των Humanity Greece & Streetlights

Λίγα λόγια για την Humanity Greece:

«Το Humanity Greece, ξεκίνησε ως ένα οργανωμένο εθελοντικό εγχείρημα τον Αύγουστο του 2021, επιδιώκοντας την άμεση στήριξη των πληγέντων από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης. Σε μηνιαία βάση, στηρίζονται περισσότερες από 1.500 οικογένειες πανελλαδικά μέσω της παροχής πακέτου στήριξης, ενώ οι εθελοντές του Humanity βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή για να συνεισφέρουν σε κάθε έκτακτη και προκύπτουσα ανάγκη».

Όσον αφορά τις δράσεις μας που συνεχίζουμε αδιάκοπα στη Θεσσαλία:
"Οι εθελοντές του Humanity Greece έχοντας επέμβει και στηρίξει έμπρακτα τους πληγέντες στη Θεσσαλία από την πρώτη στιγμή της φονικής κακοκαιρίας Daniel και έπειτα Elias, συνεχίζουν σταθερά την στήριξη στους συνανθρώπους μας σε πάνω από 12 χωριά των περιοχών. Οι κινητές μονάδες των εθελοντών μας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων με την παροχή όλων των απαραίτητων ειδών διαβίωσης καθώς και την κάλυψη σοβαρών αναγκών σε σχολικές μονάδες.

Πιο συγκεκριμένα, οι ανάγκες όλο και αυξάνονται ενώ πλέον η εξειδικευμένη ομάδα εθελοντών έχει καταγεγραμμένες οικογένειες και ανάγκες για όλα τα χωριά και τις δομές που έχουν πληγεί σοβαρά. Το Πρόγραμμα Στήριξης των Πληγέντων της Θεσσαλίας, συμπεριλαμβάνει την στήριξη 424 Οικογενειών και Πολιτών, οι οποίοι θα λαμβάνουν εξατομικευμένο πακέτο στήριξης για το πρώτο εξάμηνο του 2024."
 

Λίγα λόγια για τους Streetlights:

Ο χώρος των Streetlights είναι ένα πρότυπο κοινοτικό κέντρο, βασισμένο σε παρόμοια ευρωπαϊκά μοντέλα.

Παρέχει έναν  ασφαλή χώρο που προσφέρει ψυχοκοινωνική υποστήριξη και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε παιδιά και εφήβους της γειτονιάς της Κυψέλης.

Tα προγράμματα που γίνονται στο χώρο έχουν ως πυρήνα τις αξίες των Streetlights (Φώτα των δρόμων), τον σεβασμό, την ακεραιότητα και την δημιουργικότητα.

Η ομάδα απαρτίζεται από εφήβους και νεαρούς ενήλικες οι οποίοι σε συνεργασία με κοινωνικούς λειτουργούς και εκπαιδευτικούς δημιουργούν προγράμματα και δραστηριότητες καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Με μια ματιά:

Συναυλία: Συναυλία στο Σκοτάδι με τους Λόγος Τιμής

Ημερομηνίες: Δευτέρα 29 & Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024
Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή Εισιτηρίων: Προπώληση:15€ | Ταμείο Εισόδου: 17€ | ΑμεΑ / Άνεργοι / Φοιτητές / Μαθητές: 12€

Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events

Press & Info: info@spoudaia.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
τηλ. 2103418550 - info@mcf.gr
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024
Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024
 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

15€ προπώληση
17€ στο ταμείο
12€ φοιτητικό, ανέργων, μαθητικό, ΑμεΑ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
ΤΑΜΕΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Μ.ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
- τηλ. 2103418550

TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

η τηλεφωνική και η online αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας 0,50€ ανά εισιτήριο.

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά, λαμβάνονται σε μορφή PDF και είτε εκτυπώνονται, είτε αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο, ώστε την ημέρα της παράστασης η προσέλευση να γίνεται απευθείας, χωρίς να χρειάζεται η παραλαβή τους από το ταμείο.
 
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΜΚΕ
Άγιος Δημήτριος
84100 Σύρος
ΑΦΜ: 997193420
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ