ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ «Μικρό νησάκι η καρδιά»

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
19/7 ΑΡΧ. ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
20/7 (*) ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ`
24/7 ΒΕΑΚΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
9/8 ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ματαίωση)

(*) Η συναυλία στην Θεσσαλονίκη έχει αλλάξει ημερομηνία και από 17/7 μεταφέρθηκε στις 20/7 ημέρα Πέμπτη. Ισχύουν τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί, χωρίς να χρειάζεται κάποια ενέργεια αντικατάστασής τους για την νέα ημερομηνία.


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Online: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
Οι τηλεφωνικές και online πωλήσεις περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 1€/συναλλαγή

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ART-TC LIVE
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΦΜ: 114784406
ΔΟΥ: Γ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΔΡΑ: ΣΚΟΥΖΕ 28 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 185 36

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
«ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ»

Καλοκαίρι 2017

Το καλοκαίρι του 2017 o κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης μας ταξιδεύει στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς του πορείας.

Καλεσμένοι του ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν τραγούδια αγαπημένα από τη δισκογραφία τους.

Ο Μάριος θα χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano, Lucio Dalla, Χατζιδάκι, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου και Γκάτσου.

Θα ακουστούν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραΐνδρου και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, τόσο από το ελληνικό όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς, και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, υπόσχονται στον κόσμο ότι θα σιγοψιθυρίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, θα νιώσουν ξανά την ελπίδα και την αγάπη για την ζωή.

Ας ταξιδέψουμε μαζί τους σε όλη την Ελλάδα!

  • 19/7 ΑΡΧ. ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  • 20/7 (*) ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ`
  • 24/7 ΒΕΑΚΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • 9/8 ΜΥΤΙΛΗΝΗ

(*) Η συναυλία στην Θεσσαλονίκη λόγω των καιρικών συνθηκών έχει αλλάξει ημερομηνία και από 17/7 μεταφέρθηκε στις 20/7 ημέρα Πέμπτη. Ισχύουν τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί, χωρίς να χρειάζεται κάποια ενέργεια αντικατάστασής τους για την νέα ημερομηνία.

Για την αναβολή από 17/7 σε 20/7, η διοργανώτρια εταιρεία, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Αγαπητοί μας Φίλοι,

Σας ανακοινώνουμε ότι η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στην ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ τη Δευτέρα 17 Ιουλίου μεταφέρεται την Πέμπτη 20 Ιουλίου λόγω κακών καιρικών συνθηκών!

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τις 20 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη!

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συναυλία και επιθυμούν την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους, ισχύουν τα παρακάτω:

1) Εάν έχει γίνει η αγορά ηλεκτρονικά μέσω ticketservices.gr θα πρέπει επικοινωνήσουμε με την ticketservices.gr έως και 18.7.2017 για να γίνει ακύρωση της αγοράς των εισιτηρίων και επιστροφή των χρημάτων τους.

2) Εάν έχει γίνει η αγορά ηλεκτρονικά μέσω του public.gr ή των καταστημάτων PUBLIC θα πρέπει στείλουν mail στο arttclivethessaloniki@gmail.com έως και 18.7.2017, με τον αριθμό του εισιτηρίου τους, το ονοματεπώνυμο, τον αρ. λογαριασμού και το IBAN για να γίνει ακύρωση της αγοράς των εισιτηρίων και επιστροφή των χρημάτων τους.

3) Εάν έχει γίνει η αγορά μέσω σταθερού σημείου της Μονής Λαζαριστών θα πρέπει να γίνει η επιστροφή του εισιτηρίου στα εκδοτήρια της Μονής Λαζαριστών έως και 18.7.2017 για να γίνει ακύρωση της αγοράς των εισιτηρίων και επιστροφή των χρημάτων τους.

Όσα εισιτήρια δεν ακυρωθούν έως και την ημερομηνία 18.7.2017 ισχύουν κανονικά για την παράσταση στις 20.7.2017