ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ - ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ - ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΑΡΙΣΑ - ΑΘΗΝΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ηράκλειο
Παγκρήτιο Στάδιο
2 Σεπτεμβρίου 2019
ώρα: 21.30
τιμή εισιτηρίου: 17€

Λάρισα
AEL FC Arena
5 Σεπτεμβρίου 2019
ώρα: 21.30
τιμή εισιτηρίου: 17€

Αθήνα
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
9 Σεπτεμβρίου 2019
ώρα: 21.30
τιμή εισιτηρίου: 17€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC


E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΧΡΕΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Η χρήση της υπηρεσίας ticketing περιλαμβάνει χρέωση 1€ ανά εισιτήριο

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
To εισιτήριο δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
GALAXIAS LIVE PRODUCTIONS
ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΑΦΜ: 800844327
ΔΟΥ: Νίκαιας
ΕΔΡΑ: Λακωνίας 154 Νίκαια
PHOTO GALLERY
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ


Μαζί τους

η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

«Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ»


ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η μουσική έχει πολλές καταγωγές αλλά πάντα ο τόπος της είναι ένας για όλους. Την κοινή αυτή ρίζα, ανεξαρτήτως προελεύσεως, έρχονται να μας θυμίσουν τέσσερεις σπουδαίοι καλλιτέχνες, με διαφορετική πορεία ο καθένας. Δύο Θεσσαλονικείς, μία Κύπρια και μία Ελληνοσουηδέζα.

Πρόκειται για την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ και την ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, που ενώνουν τους διαφορετικούς μουσικούς τους ήχους, προσφέροντας μιά παράσταση υψηλών προδιαγραφών, με κοινό στόχο να ανοίξουν τα σύνορα της μουσικής.

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ. Αν το ελληνικό τραγούδι ήταν βιβλίο, το κεφάλαιο «Μαρινέλλα» θα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον πολυσέλιδα. Η σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια, με την σαρωτική και συγκλονιστική παρουσία της, είναι ένα σύμβολο δύναμης, θέλησης και δημιουργίας και αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τις νεότερες γενιές.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του.  Στα τριάντα χρόνια της μουσικής του διαδρομής, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει «υψηλές πτήσεις» τόσο στον εναέριο όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει συνεργαστεί με τα πιό γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ξεκινώντας τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην μουσική περίπου στα 16 της χρόνια, έχει καταφέρει, με πολύ προσεκτικές επιλογές, να ξεχωρίσει στον χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου.

Την παράσταση συμπληρώνει με την μοναδική παρουσία της η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, η number one diva της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία. Οι δίσκοι της μετράνε εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως ενώ κατά καιρούς έχει κατακτήσεις με τις επιτυχίες της τα charts πολλών Ευρωπαϊκών χωρών.

Η ξεχωριστή αυτή μουσική παράσταση - έπειτα από τις sold out εμφανίσεις της σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα - θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι σε δέκα πόλεις της Ελλάδας, για να απολαύσει και το κοινό της επαρχίας τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Μια πολυμελής ορχήστρα με πολύ σπουδαίους μουσικούς, θα πλαισιώνει το πρόγραμμα αυτό.

Το αποτέλεσμα της μουσικής συνεύρεσης της ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΣ, του ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, της ΗΒΗΣ ΑΔΑΜΟΥ και της ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, θα αποδείξουν ότι από την παράδοση στην εξέλιξη, ο «ήχος» δεν παύει να συγκινεί και η μουσική να ανατρέπει για μιά ακόμα φορά τα δεδομένα.

...Γιατί, πολύ απλά ...Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!!!


Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω