Μανόλης Ανδρουλιδάκης - «GREEK CINEMA music for classical GUITAR»

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
«ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ»
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ


ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ώρα έναρξης: 20.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Γενική είσοδος: 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- τηλ. 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή οnline παραλαμβάνονται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή/και πιστωτικής κάρτας την ημέρα της εκδήλωσης στο ταμείο ή οποιαδήποτε στιγμή από τα ταμεία της Ticket Services.

E-TICKET
Mετά τη συναλλαγή σας, μπορείτε να κατεβάσετε τα εισιτήριά σας σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο PDF) και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στην αίθουσα με αυτά.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
NumberNine Productions
ΒΛΑΧΟΥ ΕΜ. ΜΑΡΙΑ-ΠΑΥΛΙΝΑ
ΑΦΜ: 103622910
ΔΟΥ: ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Μανόλης Ανδρουλιδάκης
«GREEK CINEMA music for classical GUITAR»

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, 20:30

Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης
Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής
Στο Μέγαρο Μουσικής ΑθηνώνΈνας από τους σημαντικότερους κιθαριστές, ο συνθέτης Μανόλης Ανδρουλιδάκης παρουσιάζει το νέο του CD με τίτλο «GREEK CINEMA music for classical GUITAR». Πρόκειται για μια μουσική συλλογή έντεκα δημοφιλών κινηματογραφικών θεμάτων διασκευασμένα για κλασική κιθάρα.

Γραμμένα από Έλληνες συνθέτες, όπως  ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου κ.α., ξεπέρασαν την ιδιότητα του soundtrack, τις οσκαρικές τους βραβεύσεις και υποψηφιότητες κι αναδείχτηκαν, στην πλειοψηφία τους, σε παγκόσμια αναγνωρίσιμες μελωδίες.

Στη συγκεκριμένη συλλογή, ο σολίστ επιδιώκει την πιστή απόδοση του κλίματος των μουσικών θεμάτων με διασκευές υψηλής δεξιοτεχνίας, που δημιουργούν την ψευδαίσθηση ορχήστρας.

Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιάσει έργα από το προσωπικό του άλμπουμ "Myrtia" (2016), την επίσημη διεθνή δισκογραφική κυκλοφορία του Μίκη Θεοδωράκη με έργα του διασκευασμένα για σόλο κιθάρα καθώς και έργα των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Σαββόπουλου κ.α.

Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Έλληνες  μουσικούς -ως εκ τούτου επελέγη να ηχογραφήσει ένα από τα cds της σειράς «Famous Greek Soloists» (FM Records 2016), γνωστός για την χρήση ιδιαίτερων και συχνά πρωτότυπων κιθαριστικών τεχνικών. Με εκλεπτυσμένο γούστο  γνωρίζει ως εκτελεστής να εισχωρεί στην ουσία των συνθέσεων, παρουσιάζοντας υποδειγματικά παιξίματα, με σπάνια συνοχή και άρτιο εκτελεστικό ύφος.

Info:
Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης: 20:30
Γενική είσοδος: 12€

Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής
Μουσική βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη"
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη 1

Προπώληση:
- Ηλεκτρονικά www.ticketservices.gr
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλέφωνο: 2107234567
- Καταστήματα PUBLIC

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω