Ντούο Magnussen-Κοτρωνάκης: Η Μεγάλη Φούγκα

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Magnussen-Κοτρωνάκης
"Η Μεγάλη Φούγκα"
ντούο πιάνου-κιθάρας 

Κυριακή 14 Απριλίου 2024
Ώρα 20:30

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
(Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα)

Το ντούο πιάνου-κιθάρας David Magnussen - Δημήτρη Κοτρωνάκη θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα για τα δυο όργανα, με κύριο άξονα την εμβληματική Μεγάλη Φούγκα (Große Fuge, op.134) του Μπετόβεν. Η διασκευή του αινιγματικότερου έργου του Μπετόβεν για πιάνο και κιθάρα, θα παιχτεί σε πρώτη εκτέλεση στην ιστορικότερη αίθουσα συναυλιών της Αθήνας, την αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός", στις 14 Απριλίου 2024 και ώρα 8.30 μμ. (Το έργο είναι αρχικά γραμμένο για κουαρτέτο εγχόρδων, Op.133 διασκευασμένο από τον συνθέτη για πιάνο 4 χέρια, op.134).

Θα παρουσιαστούν επίσης πρωτότυπα μουσικά έργα από το κλασικό και το σύγχρονο ρεπερτόριο, των Manuel Maria Ponce, Mauro Giuliani, Hendrik Hofmeyr, καθώς επίσης και έργα ειδικά γραμμένα και αφιερωμένα στο ντούο, από τους Σωκράτη Γεωργιάδη, και Άκη Φιλιό.

O Δημήτρης Κοτρωνάκης είναι κιθαρίστας και μουσικολόγος, με σολιστική δραστηριότητα στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Κίνα, ερευνητής στο Εργαστήριο Εθνομουσικολογίας και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Ο David Lau Magnussen είναι πιανίστας και οργανίστας, πρόεδρος της Εταιρείας Μπετόβεν της Δανίας και πρεσβευτής των πιάνων Bechstein παγκοσμίως.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα
(Χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

12€
Κανονικό
10€
Μειωμένο (άνεργοι, φοιτητές, ΑμΕΑ)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

H online και η τηλεφωνική αγορά περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσίας 5%

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ARTE ATENE - Κ.ΤΟΥΡΚΑΚΗΣ
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΔΡΑ: Φ.ΚΟΡΥΤΣΑΣ 17, ΥΜΗΤΤΟΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ