Luna Park «Τα Αηδονάκια»

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ «ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ» - Μαρούσι

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ «ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ»
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155
Μαρούσι
(χάρτης)

ALL DAY PASS
13.20€ από 16.50€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
- Ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr
- Τηλεφωνικά: 210.7234567
- και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 • Το εισιτήριο που αγοράζετε ισχύει για ένα άτομο και για μία επίσκεψη έως 30/05/2020
 • Ώρες Λειτουργίας Luna Park: Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-22:00 & Σάββατο-Κυριακή-Αργίες 10:00-22:00
 • Κάθε εισιτήριο είναι ατομικό (για παιδιά άνω των 3 ετών ή ενήλικες)
 • Για τη συμμετοχή συνοδού στα παιχνίδια είναι απαραίτητη η αγορά επιπλέον κουπονιού ή μεμονωμένης μάρκας από το ταμείο του Luna Park
 • Δεν χρειάζεται τηλ. κράτηση. Απαραίτητη η προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού στο ταμείο
 • Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, απαραίτητη επικοινωνία με το Λούνα Παρκ "Τα Αηδονάκια"
 • Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές του Luna Park & δεν ισχύει για την οργάνωση παιδικής εκδήλωσης
 • Η εταιρία Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τον αριθμό των παιχνιδιών που περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιόλι ή να τα αντικαταστήσει με νέα
 • To All Day Pass περιλαμβάνει πρόσβαση στα: Τρενάκι, Πανοραμική Ρόδα, Σαφάρι, Σκουλήκι «Αλέξανδρος» roller Coaster, Πύργος Αναρρίχησης, Αράχνη-Spider, Εσωτερικός Παιδότοπος- Παιχνιδοκατασκευή, Junior Παιδότοπος (Μίνι Τραμπολίνο & Ρομπότ- Πισίνα με Μπαλάκια), Ινδιάνικο Ποτάμι, Αυτοκινητόδρομος Οκτώ, Carousel, 4X4 Mountain Bikes Rally, Τραμπολίνο 8 θέσεων.
 • Το All Day Pass δεν περιλαμβάνει πρόσβαση σε: Παιχνίδια που οι συμμετέχοντες κερδίζουν δώρα (Ψάρεμα, Ιππόδρομος) - Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα (πρόσβαση μόνο με μάρκα) - Παιχνίδια που λειτουργούν με κέρμα (πίστα ufo κ.ά)
 • Τηλ. επικοινωνίας: 210 6198274

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
  Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια Α.Ε.
  ΑΦΜ: 094494505
  ΔOΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
  ΕΔΡΑ: Διονύσου 155, Μαρούσι 151 24 

  • All Day Pass για μια είσοδο έως 30/5/2020 Luna Park «Τα Αηδονάκια» ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ «ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ» - Μαρούσι ματαίωση εκδήλωσης
  PHOTO GALLERY
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

  Luna Park «Τα Αηδονάκια»

  Tο Luna Park «Τα Αηδονάκια» λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από το 1981. Με συνεχή παρουσία, άρτια οργάνωση και δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει παράδοση γύρω από το όνομα «Τα Αηδονάκια». Το έμπειρο προσωπικό και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι για κάθε παιχνίδι από κρατικούς και διεθνείς φορείς (ΕΒΕΤΑΜ και TUV), είναι οι εγγυήσεις ότι τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

  «Αηδονάκια  Cafe»
  Ανακαινισμένος χώρος εστίασης που προσφέρει πλήθος γευστικών επιλογών, τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά εδέσματα, που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους.

  Το «Αηδονάκια  Cafe» μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων όπως σάντουιτς, σφολιάτες, πίτσες, γλυκά, παγωτά, φυσικούς χυμούς κρύα αναψυκτικά, snacks και καφέ ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορεί να προσφερθεί και ομαδικό μενού.

  Χώροι Καθιστικού
  Το πάρκο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου οι επισκέπτες μπορούν να αναπαυθούν κάτω από σκίαστρα και ομπρέλες, ενώ παράλληλα διατίθεται κλιματιζόμενος ημιυπαίθριος χώρος με καθιστικό στον εσωτερικό παιδότοπο.

  Ασφάλεια & Πιστοποιήσεις
  Στην εταιρία «Λούνα Παρκ τα Αηδονάκια» η ασφάλεια παίζει τον πρωταρχικό ρόλο σε όλες τις δραστηριότητες. Όλοι οι χώροι και εξοπλισμοί διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από κρατικούς και διεθνείς φορείς (ΕΒΕΤΑΜ και TUV) για την ασφαλή λειτουργία τους. Ο χώρος είναι περιφραγμένος, με ελεγχόμενη είσοδο - έξοδο, διαθέτει κάμερες ασφαλείας και χώρο στάθμευσης.

  Δωρεάν parking από την Πύλη Εισόδου επί της οδού Διονύσου

  Πρόσβαση: Προαστιακός «Κηφισίας», ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» (5 λεπτά με τα πόδια), Λεωφ. Γραμμή 550, Α7

  Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
  Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω