Lullaby Project: Πολύτιμα Δώρα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Χώρος Εκδήλωσης
Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ

Κέντρο Πολιτισμού
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ημερομηνία εκδήλωσης
Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019
ώρα: 21.00

είσοδος ελεύθερη
με ηλεκτρονική κράτηση


Σύστημα Κράτησης
Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά.

Εκτύπωση ηλεκτρονικού δελτίου εισόδου

Παρακαλούμε πολύ να κατεβάσετε τα δελτία εισόδου σε μορφή pdf και να τα φέρετε μαζί σας εκτυπωμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Έγκυρο Δελτίο Εισόδου

Η θέση σας εξασφαλίζεται, εφόσον ολοκληρώσετε επιτυχώς την κράτησή σας, λάβετε το ηλεκτρονικό δελτίο εισόδου και το παρουσιάσετε εκτυπωμένο στον χώρο εκδήλωσης τουλάχιστον 30 λεπτά (20:30) πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Ακυρώσεις κρατήσεων
Για να ακυρώσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο cancel@ticketservices.gr από το email με το οποίο πραγματοποιήσατε την κράτηση.

Έναρξη κρατήσεων
- Η προεγγραφή για το κοινό ξεκινά την Δευτέρα 27 Μαϊου στις 12.00 το μεσημέρι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σε συνεργασία με το Carnegie Hall

Το Lullaby Project επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε μία σύμπραξη με το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και το μουσικό πρόγραμμα El Sistema Greece.

Πέντε συνθέτες που εκπροσωπούν διαφορετικά είδη μουσικής συναντούν γυναίκες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μητέρες με μωρά ή μεγαλύτερα παιδιά και γιαγιάδες. Γυναίκες από διαφορετικά περιβάλλοντα, πρόσφυγες, κρατούμενες στις γυναικείες φυλακές Θήβας ή από διαφορετικές γειτονιές της Αθήνας, οι οποίες με τη σειρά τους εκπροσωπούν η κάθε μία τη δική της οικογένεια. Σε συνεργασία με τους συνθέτες, καταγράφουν τα συναισθήματά τους, τα μεταφράζουν σε μουσική και τελικά δημιουργούν μοναδικά τραγούδια, νανουρίσματα, προσφέροντας έτσι στα παιδιά τους πολύτιμα δώρα.

Η ξεχωριστή αυτή σύμπραξη θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στην Εναλλακτική Σκηνή, αποδεικνύοντας ότι η μουσική είναι ο πιο δυνατός τρόπος έκφρασης.


Το Lullaby Project γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 στη Νέα Υόρκη, από το Weill Music Institute του Carnegie Hall, φέρνοντας σε επαφή νέες μητέρες και εγκύους με καλλιτέχνες, με στόχο να γράψουν και να τραγουδήσουν νανουρίσματα στα μωρά τους.

Στο Lullaby Project έχουν συμμετάσχει καλλιτέχνες, όπως η διάσημη μεσόφωνος Joyce DiDonato, η Fiona Apple, η Natalie Merchand κ.ά.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας κοινωνικής ένταξης των ευπαθών ομάδων μέσω της μουσικής, το Carnegie Hall συνεργάζεται στην Ελλάδα με το El Sistema Greece, ένα μουσικό πρόγραμμα το οποίο προσφέρει δωρεάν μαθήματα μουσικής σε παιδιά και νέους/νέες, με σκοπό τη δημιουργία μιας κοινότητας με πυρήνα τη μουσική, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι μουσικοί της ελληνικής και διεθνούς σκηνής, όπως οι Mookie Lee-Menuhin, Sun Tailor, Renaud Guy-Rousseau.

Το ΚΠΙΣΝ από την αρχή της λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές τους μαθητές του El Sistema Greece, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε συναυλίες υψηλού επιπέδου, αποκτώντας πολύτιμες ολοκληρωμένες μουσικές εμπειρίες.

Συνθέτες:
Ελένη Αράπογλου
Θοδωρής Ματούλας
Θάλεια Μαρί Παπαδοπούλου
Γιώργος Μαντάς (Blend Mishkin)
Sun Tailor

Δευτέρα 03/06, 21.00

Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή 
Έναρξη προεγγραφής Δευτέρα 27/05 στις 12.00

Μετά την έναρξη η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο σε περίπτωση διαλείμματος.

Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω