In the DRONE

ΚΡΑΜΑ Πάτρα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

In the DRONE

 Σάββατο 16 Μαΐου 2026 | 21:00 

 ΚΡΑΜΑ Πάτρα 

Η τελευταία μουσική συνάντηση των Krama Sessions by Eleftheria Daoultzi είναι γεγονός. Αυτή τη φορά, υπόσχεται μια μουσική εμπειρία βασισμένη κυρίως στη φωνή — το πιο άμεσο και πρωταρχικό μουσικό όργανο — με οργανικές συνθέσεις να αγκαλιάζουν τη βραδιά.
 
Τραγούδια του τόπου μας και όχι μόνο παρουσιάζονται μέσα από την ιδιαίτερη ερμηνευτική παρουσία της Δώρας Πετρίδη, την τζαζ πιανιστική προσέγγιση του Χρήστου Κριθαράκη και τη συχνά απρόσμενη, μεταμορφωτική χρήση του ήχου στο κανονάκι από την Ελευθερία Δαουλτζή.
 
Παράλληλα, τραγούδια με δεξιοτεχνική χορωδιακή ανάπλαση από τον Λουκά Αδαμόπουλο ερμηνεύονται με την καθαρή και δυναμική φωνητική διάθεση του TIMBRES FEMALE VOCAL ENSEMBLE.
 
"In the Drone": μέσα στον διαρκή ήχο, μέσα σε κάτι που επιμένει και αιωρείται.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΡΑΜΑ
Ευμήλου 6, Πάτρα 262 22
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Σάββατο 16 Μαΐου 2026

Ώρα Έναρξης 21:00
Ώρα Προσέλευσης 20:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15€ Γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας
5% επί της τιμής του εισιτηρίου

Κρατήσεις: 2611 812191

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται
ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΚΡΑΜΑ ΚΟΙΝΣΕΠ
ΑΦΜ: 996935248
ΔΟΥ: ΠΑΤΡΑΣ
ΕΔΡΑ: ΕΥΜΗΛΟΥ, 6, 26222, ΠΑΤΡΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • Σάββατο 16 Μαΐου 2026, 21:00 In the DRONE ΚΡΑΜΑ Πάτρα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ