ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017
ώρα 21.30


ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από την TICKET SERVICES εξαργυρώνονται ως εξής:
- Εισιτήρια αγορασμένα ηλεκτρονικά στο www.ticketservices,gr ή τηλεφωνικά στο 2107234567, επιστρέφονται αυτόματα στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.
- Εισιτήρια αγορασμένα από το εκδοτήριο της Ticket Services θα εξαργυρώνονται στο εκδοτηριο (Πανεπιστημίου 39 - στοά Πεσμαζόγλου) μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τα PUBLIC εξαργυρώνονται ως εξής:
Εισιτήρια αγορασμένα από τα καταστήματα Public και από την ιστοσελίδα tickets.public.gr θα εξαργυρώνονται στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39 - στοά Πεσμαζόγλου) μέχρι την Παρασκευή 6 ΟκτωβρίουΟ μεγάλος Έλληνας δημιουργός και Ερμηνευτής Κώστας Χατζής, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ' εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ' έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.

Με το άκουσμα των στίχων "Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει, ..." λίγοι - έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: «Απ' τ' αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά...»,«Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Μετά την μεγάλη επιτυχία και τη θερμή υποδοχή του κοινού που εισέπραξε στη σκηνή του Half Note Jazz Club, συνεχίζει στη υπόλοιπη Ελλάδα για να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.

Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.
Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

Ραντεβού στο Κηποθέατρο ΠΑΠΑΓΟΥ την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 για μια μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη που θα μας χαρίσει πολλές μελωδικές νότες και πολύ καλή διάθεση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ώρα 21.30

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Κανονικό: 15€

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
12€ - (εξαντλήθηκαν)


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Σε όλα τα καταστήματα Public
και στην Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr


E-TICKET

Με την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου σας, μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή PDF (e-ticket) και να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας, ώστε να περάσετε με αυτό κατευθείαν την ημέρα της συναυλίας στο θέατρο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ
ΟΡΓ. ΠΟΛΙΤ. ΕΚΔ/ΣΕΩΝ.
ΑΦΜ: 998690654
ΔΟΥ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΛΑΡΝΑΚΟΣ 5, ΜΑΡΟΥΣΙ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ