Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και ο ΝΙΚΟΜΑΝΩΛΗΣ ΝΥΚΤΑΡΗΣ
στη νέα μουσική σκηνή ΒΑΒΕΛ

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΒΑΒΕΛ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΝΙΚΟΜΑΝΩΛΗΣ ΝΥΚΤΑΡΗΣ

ΜΑΖΙ
στη νέα μουσική σκηνή
ΒΑΒΕΛ

Από
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
& κάθε Παρασκευή και Σάββατο
έως 9 Μαρτίου 2024


Διεύθυνση Ορχήστρας
Γιώργος Παγιάτης

Μαζί τους
Γιάννης Λιαγκούρης - Νικολέτα Καρνέζη

Δύο φωνές, δυο σχολές, δυο γενιές ενώνονται στη ΒΑΒΕΛ. Η Κωνσταντίνα και ο Νικομανώλης Νύκταρης θα εμφανίζονται στη νέα μουσική σκηνή, ΒΑΒΕΛ στην οδό Πέτρου Ράλλη 29 από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι δύο ερμηνευτές έχουν ετοιμάσει ένα ζωντανό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Κωνσταντίνας, από τις ερωτικές μπαλάντες έως τα δυναμικά ζεϊμπέκικα αλλά και τις παραδοσιακές μαντινάδες και τα σύγχρονα ριζίτικα τραγούδια, που χαρακτηρίζουν κυρίως το ρεπερτόριο του Νικομανώλη Νύκταρη. Όλα, από τον πλούτο του ελληνικού τραγουδιού και της παράδοσης σ' ένα «ΒΑΒΕΛ» ανακάτεμα!

Μαζί τους θα είναι ο Γιάννης Λιαγκούρης και η Νικολέτα Καρνέζη, ενώ την διεύθυνση Ορχήστρας έχει αναλάβει ο μοναδικός Γιώργος Παγιάτης.

Η Κωνσταντίνα, η αγαπημένη τραγουδίστρια με την χαρακτηριστική κρυστάλλινη φωνή, στην πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία της έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες και καθόρισαν την ελληνική μουσική σκηνή. Το σημάδι, οι Θάλασσες, Στον επόμενο τόνο, Μια Ελλάδα φως, Πόσα λόγια, Τηλεφωνώ, Το Δηλητήριο, Τι μπήκε ανάμεσά μας, Η δική μας η αγάπη, Στους Πέντε Ανέμους, Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάϊρο, Στον Επόμενο Τόνο, Γλυφάδα Μαρακές, Το Τριαντάφυλλο, Έχω μια Καρδιά είναι μόνο μερικά από αυτά. Η Κωνσταντίνα στη διάρκεια της μεγάλης καριέρας της συνεργάστηκε με πολύ μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως ο Μάριος Τόκας, η Τασούλα Θωμαΐδου, ο Άκος Δασκαλόπουλος, ο Γιάννης Χρυσομάλλης και πολλοί άλλοι. Και συνεχίζει!

Ο Νικομανώλης Νύκταρης, ένας νέος ταλαντούχος καλλιτέχνης από την Κρήτη με την υπέροχη χροιά της φωνής του και την ερμηνεία του αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχή μας. Με την αγάπη και την αφοσίωσή του στην παράδοση και τον πολιτισμό της πατρίδας του, της Κρήτης αλλά τον νεανικό δυναμισμό του, ο Νικομανώλης Νύκταρης έρχεται να αναδείξει και να ανανεώσει τη λαϊκή παράδοση του τόπου του. Εκπροσωπεί το σύγχρονο κρητικό τραγούδι που συνεχίζει να είναι οργανικό στοιχείο της λαϊκής κουλτούρας και να επηρεάζει λειτουργικά νέα μουσικά ρεύματα. Καταχνιά, Κεραυνός, Σε μια Κορφή, Ένα Παλικάρι 20 Χρονών είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες του που υπόσχεται να τραγουδά τις Παρασκευές και τα Σάββατα στη Βαβέλ.

Η Κωνσταντίνα και ο Νικομανώλης Νύκταρης ετοιμάζουν στη ΒΑΒΕΛ βραδιές ζεστές, γεμάτες από αγαπημένες μελωδίες. Με τις μοναδικές φωνές τους και το ξεχωριστό «μέταλλο» του καθενός θα μοιραστούν το ταλέντο και την αγάπη τους και θα μοιράσουν συναισθήματα και ιστορίες.

Ένα αναπάντεχο πάντρεμα φωνών, αισθημάτων, μουσικής!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Μουσική Σκηνή Βαβέλ
Πέτρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1
Ταύρος, 17778
Πληροφορίες: 210 3414 000
(10:00 – 22:00)
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
και κάθε Παρασκευή & Σάββατο
έως 9 Μαρτίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
24.00

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ
23.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
20€ γενική είσοδος (μπαρ)
- περιλαμβάνεται Μπίρα ή Κρασί

40€ θέσεις σε τραπέζι
- αγορά από δυο άτομα και άνω
- περιλαμβάνει (ανα δυο άτομα)
  μισή φιάλη ποτό
  ή ολόκληρη φιάλη κρασί

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
VEGAS GROUP Μ.Ι.Κ.Ε.
Υπηρεσίες Ψυχαγωγίας και Εστίασης
ΑΦΜ: 801885067
ΔΟΥ: Α' Πειραιά
ΕΔΡΑ: Ιπποδαμείας 8, Πειραιάς

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ