Jlin

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

St Paul's Sessions 2

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα, Αθήνα

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, ώρα 21:00

Jlin

Το νέο μεγάλο αστέρι της ηλεκτρονικής σκηνής Jlin για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα St Paul`s Sessions.

Γεννημένη στην Ιντιάνα των ΗΠΑ το 1988, η Jerrilynn Patton ή κατά κόσμον Jlin αποτελεί το νέο μεγάλο αστέρι της ηλεκτρονικής σκηνής. 

Ξεκινώντας δειλά-δειλά το 2011 να κάνει την εμφάνισή της σε θεματικές συλλογές της πολυαγαπημένης Planet Mu που φέτος έκλεισε αισίως τα 20 χρόνια, έφτασε το 2015 και η κυκλοφορία την πρώτης της ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο ¨Dark Energy¨ στην εν λόγω εταιρεία, γνωρίζοντας ραγδαία αποδοχή από το κοινό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται το 2017 και ένα επιδραστικό για εκείνη ταξίδι στην Ινδία με απόρροια την κυκλοφορία του πολυσυλλεκτικού ¨Black Origami¨ πάντα στην Planet Mu, όπου ινδικοί και αφρικάνικοι ρυθμοί ¨συγκρούονται¨ με αναλογικά σύνθια των 80s και ψηφιακούς ήχους των 90s μέσα από  έντονη πειραματική διάθεση, αποφέροντας ένα σύγχρονο ρυθμικό κομψοτέχνημα και την electronica ένα βήμα πιο μπροστά, με τον διεθνή μουσικό τύπο να το κατατάσσει ήδη στα κορυφαία άλμπουμ της χρονιάς που διανύουμε.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως οι William Basinski και Holly Herndon κοσμούν με την παρουσία τους το ¨Black Origami¨, μέσα από το οποίο πολλά tracks παίζονται κατά κόρον στα τελευταία mix του Aphex Twin, ενώ πολύ πρόσφατα ανακοινώθηκε και η συνεργασία της Jlin με τον Ben Frost που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, η περίφημη Jlin κάνει την Αθήνα και τα St Paul`s Sessions σταθμό της φετινής της περιοδείας, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία.  

St Paul's Sessions 2

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Πληροφορίες - Κρατήσεις

Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567

Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

www.ticketservices.gr

Τιμή εισιτηρίου: 16 ευρώ (περιορισμένος αριθμός καθήμενων και ορθίων)

ΟργάνωσηΠαραγωγή: Groove Productions | info@grooveproductions.org 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Φιλελλήνων 27, Αθήνα

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟY
16€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1€ ανα εισιτήριο.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά και online παραλαμβάνονται την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο, με μια ταυτότητα ή με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

Saint Paul`s Sessions

ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
"ARTE ATENE"
ΑΦΜ: 036965540
ΔΟΥ: Αγ. Δημητρίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
specs ' n ' arts

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Groove Productions
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ