TicketServices.gr

INSEQS του Δημήτρη Μυτιληναίου

Φαλήρου 97, Κουκάκι (πρώην ΦΙΑΤ)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

INSEQS

του Δημήτρη Μυτιληναίου

1- 4 Δεκεμβρίου | 21:00
Φαλήρου 97, Κουκάκι (Πρών ΦΙΑΤ)

Ο χορογράφος και χορευτής Δημήτρης Μυτιληναίος, μετά το "hardly the same: a dance guide to mess up body&mind", παρουσιάζει το νέο του έργο "ΙΝSEQS" σε ένα πρώην εκθεσιακό χώρο αυτοκινήτων, για τέσσερις παραστάσεις από 1 έως 4 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Ένα απομεινάρι κλασικής χορογραφικής σύνθεσης που επιχειρεί να αναδείξει την ομορφιά της αμηχανίας.

Η ομάδα, αποτελούμενη από πέντε χορεύτριες-ές, έναν δάσκαλο καράτε που ενίοτε χορεύει και τέσσερις μουσικούς, ενορχηστρώνει μία φαινομενικά "ακαδημαϊκή" παράσταση -που, ενώ παίζει με όρους θεάτρου ποικιλιών ("variétés"), δοκιμάζει συγχρόνως να αρθρώσει μία ιδιότυπη σκηνική γλώσσα.

Το έργο δανείζεται τη δομή ενός μαθήματος κλασικού χορού και εκτυλίσσεται με διαδοχικά "νούμερα". Κάθε "νούμερο" φέρει τον δικό του κόσμο, καθένας-μία από τους-ις ερμηνευτές-ριες σηκώνει το δικό του-ης σταυρό και τελικά πίσω από όλα κρύβεται το μπαλέτο. Η -ειδικά γραμμένη για την παράσταση- noise-punk μουσική των Rita Mosss συνοδεύει τους-ις χορευτές-ριες και ξεσκεπάζει την ταραχή τους., διασκευάζοντας μοτίβα από το κλασικό ρεπερτόριο και παρτιτούρες για μπαλετικές ασκήσεις,

Παρουσιάζοντας μια σειρά «κακοποιημένων» ασκήσεων που εκτελούνται ενώπιον κοινού, (με την παραδοχή ότι το μάθημα αποτελεί την πρώτη χορογραφία που εκτελεί κανείς και άρα το αρχέτυπο για κάθε χορογραφία), το έργο, εν τέλει, επανεξετάζει τον σωρό κρυπτογραφημένων πληροφοριών που συνθέτουν το χορευτικό σώμα και τα είδη βλέμματος που αυτό προσκαλεί.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Χορογραφία:
Δημήτρης Μυτιληναίος

Χορευτές-τριες: Νεφέλη Αστερίου, Φίλιππος Βασιλείου, Βεατρίκη Καπνίση, Μαρκέλλα Μανωλιάδη, Παγώνα Μπουλμπασάκου, Δημήτρης Μυτιληναίος

Μουσική: Rita Mosss (Κώστας Καγκελάρης, Μιχάλης Καλλιγέρης, Μιχάλης Μάγνης, Δημήτρης Τσαμπουνάρης)

Φωτιστικός σχεδιασμός: Απόστολος Στράντζαλης

Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη

Βίντεο/Φωτογραφίες/Γραφικά : Μαρίνα Σκουτέλα

Υπεύθυνη παραγωγής: Όλγα Τσατσούλη

Υπεύθυνη τύπου : Ευαγγελία Σκρομπόλα

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής : howtomakeyourlifeharder ΑΜΚΕ

Η παράσταση υλοποιείται με επιχορήγηση του ΥΠΠΟΑ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1-4 Δεκεμβρίου στις 21:00

Προβλεπόμενη διάρκεια έργου: 55'

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΦΑΛΗΡΟΥ 97, ΚΟΥΚΑΚΙ (ΠΡΩΗΝ ΦΙΑΤ)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Από Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
Έως Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα έναρξης: 21.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
55 '

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
12€ Κανονικό
8€ Μειωμένο (*)

(*) Μειωμένο εισιτήριο για ΑμεΑ, φοιτητές, κατόχους "ατέλειας" και σπουδαστές επαγγελματικών σχολών χορού. Η επίδειξη σχετικού δικαιολογητικού [αναπηρίας, φοιτητικό πάσο, ατέλεια ή βεβαίωση σπουδών] θα ελεγχθεί κατά την είσοδο στο χώρο του θεάτρου.

Άνεργοι: είσοδος ελεύθερη για περιορισμένες θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση inseqs.htmylh.co@gmail.com τα στοιχεία τους [όνομα, κινητό, e-mail] και το δελτίο ανεργίας ΟΑΕΔ.

- Η είσοδος επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 12 ετών
- Προσέλευση τουλάχιστον 30' νωρίτερα

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
ταμείο: Πανεπιστημίου 39
- τηλεφωνικά: 2107234567 
- online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσιας +5% ανά εισιτήριο

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
howtomakeyourlifeharder ΑΜΚΕ 
ΑΦΜ: 996888384
ΔΟΥ: Δ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ


GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
  • Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021, 21:00 INSEQS του Δημήτρη Μυτιληναίου Φαλήρου 97, Κουκάκι (πρώην ΦΙΑΤ) ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
  • Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021, 21:00 INSEQS του Δημήτρη Μυτιληναίου Φαλήρου 97, Κουκάκι (πρώην ΦΙΑΤ) ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
  • Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021, 21:00 INSEQS του Δημήτρη Μυτιληναίου Φαλήρου 97, Κουκάκι (πρώην ΦΙΑΤ) SOLD OUT
    δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω