Χαΐνηδες και Kadinelia μαζί!

Προμαχώνας San Salvatore - ΧΑΝΙΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Χαΐνηδες και Kadinelia μαζί!

Προμαχώνας Σαν Σαλβατόρε | Χανιά

Τρίτη 4 Αυγούστου 2026, 21:00

Οι Χαΐνηδες υπόσχονται μια μουσική παράσταση όπου «πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σ' αυτό χορεύει μια σκιά. Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης».

Υ.Γ. «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύονται από τα παιδιά που κρύβουν μέσα τους»

Η φιλοσοφίζουσα κολεκτίβα των Χαΐνηδων αποτελείται από τους:

Δημήτρη Αποστολάκη - λύρα, τραγούδι
Δημήτρη Ζαχαριουδάκη - κιθάρα, τραγούδι
Γιώργο Κωνσταντίνου - μπάσο
Μιχάλη Γαλάνη - τύμπανα
Μιχάλη Νικόπουλο - λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, τραγούδι
Peter Jacques - τρομπέτα, φλικόρνο, κλαρίνο, νέι
Αγγελική Σύρκου - τραγούδι


Οι Kadinelia έρχονται στον Προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε στα Χανιά και φέρνουν στη σκηνή το πιο εκρηκτικό μείγμα progressive folk.

Με δύο χειροποίητες ακουστικές κιθάρες, καταιγιστικά ρυθμικά μοτίβα και εξωτικά φωνητικά, ο Θανάσης Ζήκας και η Εύη Σεϊτανίδου διαμορφώνουν έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ήχους της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Οι συνθέσεις τους παντρεύουν το μπλουζ με το καλαματιανό, τη reggae με τον ζωναράδικο, τη Nina Simone με την τσαμπούνα, δημιουργώντας έναν ήχο βαθιά ριζωμένο στην παράδοση και ταυτόχρονα απολύτως φρέσκο.

Φέτος γιορτάζουν την κυκλοφορία του καινούριου τους δίσκου και παρουσιάζουν νέα τραγούδια, αλλά και ακόμα πιο τολμηρές ηχητικές αναζητήσεις. Αυτή τη φορά ανεβαίνουν στη σκηνή ως τρίο, με τη συνοδεία κρουστού, εκτοξεύοντας την ενέργεια και παρασύροντας το κοινό σε έναν μουσικό κόσμο όπου η παράδοση συναντά το τώρα και ο αυτοσχεδιασμός την έκσταση.

Συντελεστές:

Εύη Σεϊτανίδου: ακ. κιθάρα, λύρα, φωνή, beatbox
Θανάσης Ζήκας: ακ. κιθάρα, τσαμπούνα, φωνή
Βασίλης Μπαχαρίδης: κρουστά 


Διοργάνωση: Brasdefrères
Info: 6974020544

#Brasdefrères 
#BrasdefrèresConcerts 
#Συναυλίες2026

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Προμαχώνας San Salvatore
Πειραιώς 73, Χανιά 731 31
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:00
Οι πόρτες ανοίγουν 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος 18€
Την ημέρα της συναυλίας 20€

EARLY BIRD
17€
τα πρώτα 100 ηλεκτρονικά εισιτήρια

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 6% επί της τιμής του εισιτηρίου

ΦΥΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Nanadakis Travel
(Απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο στο κέντρο της πόλης)

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Ι & Κ ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ ΕΕ
BrasDeFreres
ΑΦΜ: 800651310
ΔΟΥ: ΧΑΝΙΩΝ
ΕΔΡΑ: Επιμενίδου 2, Χανιά 731 32

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • Τρίτη 04 Αυγούστου 2026, 21:00 Χαΐνηδες και Kadinelia μαζί! Προμαχώνας San Salvatore - ΧΑΝΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ