«ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ημερίδα αφιερωμένη στα δικαιώματα των γυναικών, σε μια περίοδο που χαρακτηρίστηκε από την ισχυροποίηση του ελληνικού «me too» και σωρείας γυναικοκτονιών, διοργανώνουν ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ και Ένωση Γυναικών Πάτρας (ΕΓΥΠΑ).

Τίτλος της ημερίδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ», είναι «ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» με σκοπό τη στοχευμένη πληροφόρηση του κοινού για τις οδούς προσφυγής σε αναζήτηση βοήθειας για γυναίκες που αντιμετωπίζουν βία ή άλλα συναφή ζητήματα.

Η ημερίδα θα σηματοδοτήσει και την ενεργοποίηση της πλατφόρμας Θ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Θετική- Θηλυκή) της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Ο συντονισμός της πλατφόρμας επιτυγχάνεται από γυναίκες εθελόντριες και δημοσιογράφους, οι οποίες λειτουργούν (οι μεν εθελόντριες) ως ανιχνεύτριες ζητημάτων στο κοινωνικό πεδίο και (οι δε δημοσιογράφοι) ως μεταφορείς των ζητημάτων αυτών στα μάτια της κοινής γνώμης.

Την ημερίδα, που θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία το πρωί του Σάββατου 2/4/2021, ώρα 10.30 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ, συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Για την είσοδο των θεατών απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης συνοδευόμενο με πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας, καθώς και κράτηση θέσης στο https://www.ticketservices.gr/event/gynaika-gefyra-zois.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ
Πλατεία Γεωργίου 17, Πάτρα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑΜΕΙΟΥ
2610273613

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
Ώρα έναρξης: 10:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Είσοδος δωρεάν με δελτία εισόδου

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ:
www.ticketservices.gr

E-TICKET
Τα δελτία εισόδου εκδίδονται ηλεκτρονικά σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο, ώστε οι θεατές να εισέλθουν στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ και Ένωση Γυναικών Πάτρας (ΕΓΥΠΑ)

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ