Greatest Movie Soundtracks

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Greatest Movie Soundtracks
στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία!
Το The Cadena Project και η ΑΜΚΕ Creatists συμπράττει με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και γιορτάζουν μαζί την πρώτη μέρα της άνοιξης!

Η πιο πετυχημένη συναυλία του The Cadena project, μεταφέρεται αυτή τη φορά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για έναν κοινό καλό σκοπό!

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος «Στήριξη Καρκινοπαθών Εφήβων και Συγγενών τους», που λειτουργεί δωρεάν η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία σε έφηβους που εμφάνισαν τη νόσο ή την βιώνουν μέσα στην οικογένεια τους, με πολυεπίπεδη ψυχοκοινωνική υποστήριξη από τους ψυχολόγους της έχοντας στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Οι λάτρεις της κινηματογραφικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, από τα μαγικά χέρια του Γιώργου και της Μαρίνας Τσοκάνη μελωδίες από τις σημαντικότερες ταινίες των τελευταίων χρόνων!

Διεθνής και ελληνικός κινηματογράφος ενώνονται σε μια μαγική βραδιά!

Βιολιά, τσέλα και κοντραμπάσα, κλαρινέτα, τρομπόνια και φλάουτα, σμίγουν με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσα και πιάνο σε 10 συνθεσάιζερ για να αποδώσουν διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ταινιών του διεθνούς κινηματογράφου!

Από τον Godfather στον Dr Zivaggo, τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα στον Indiana Jones και από το Breakfast at Tiffany's στο Star Wars. Ταινίες που σημάδεψαν το κοινό και που έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη του παρουσιάζονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στις 21 Μαρτίου.

Συμμετέχουν και αγκαλιάζουν με τις φωνές τους ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η Χαριτίνη Πανοπούλου και το γυναικείο trio 1,2,3 Swing!

H Creatists ιδρύθηκε το 2016 από μια ομάδα εθελοντών καλλιτεχνών και manager με σκοπό την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, των Ελλήνων καλλιτεχνών και την προβολή παντός είδους εκφρασμένης τέχνης στη διεθνή κοινότητα. Από την ίδρυσή της έως και σήμερα έχει υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων όπως διδασκαλία μουσικής, υποκριτικής και σωματικής έκφρασης σε ευπαθείς ομάδες, αφηγήσεις παραμυθιών σε παιδιά και ενηλίκους καθώς επίσης έχει αναλάβει την διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων με σκοπό την προαγωγή της ελληνικής μουσικής και των νέων Ελλήνων μουσικών.

Σκοπό της αποτελεί η δημιουργία πολιτιστικού προϊόντος το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για την ελληνική όσο και για τη διεθνή αγορά.

H Eλληνική Aντικαρκινική Eταιρεία φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια συνεχούς δράσης στην ενημέρωση του πληθυσμού, την εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας, τον αντικαπνιστικό αγώνα, την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, την διεξαγωγή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, την φιλοξενία ασθενών, και την ψυχοκοινωνική συμβουλευτική.


Για κρατήσεις θέσεων: Στα τηλέφωνα: 210 9315600, 6980230972
www.ticketservices.gr, www.thecadenaproject.com, στο εκδοτήριο της Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), στο ταμείο του θεάτρου και στα καταστήματα Public.

Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 21.00
Γενική είσοδος: 12 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λεωφ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 2109315600

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
ώρα: 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
και στο tickets.public.gr

και στην
Ticket Services
τηλεφωνικά: 2107234567
εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
online: www.ticketservices.gr


ΠΑΡΑΓΩΓΗ
CREATISTS AMKE
ΑΦΜ: 997328298
ΔΟΥ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΕΔΡΑ: ΚΑΡΥΑΤΙΔΟΣ 173, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 12135
GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ