Γιάννης Πλούταρχος - «Μαζί ξανά»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

26/8/2021
Ανακοίνωση ματαίωσης
από την διοργανώτρια εταιρεία:

Σε συνέχεια των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν λόγω του covid 19 και αφορούν στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ηράκλειο, η συναυλία μας με τον Γιάννη Πλούταρχο στις 10 Σεπτεμβρίου θα ματαιωθεί.


Σημείωση από Ticket Services:
Εντός των επομένων ημερών, για όσα εισιτήρια αγοράστηκαν ηλεκτρονικά θα πραγματοποιηθεί αυτόματα η επιστροφή της αξίας τους, πίσω στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά, χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια από τους αγοραστές. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από φυσικά σημεία προπώλησης, επιστρέφονται στα σημεια από όπου αγοράστηκαν.


 


Γιάννης Πλούταρχος
«Μαζί ξανά»

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Παγκρητιο Στάδιο
Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 (*)
21.30

(*) νέα ημερομηνία - εξ αναβολής από 18 ΑυγούστουΜία καριέρα γεμάτη τραγούδια & επιτυχίες! Μία σπουδαία λαϊκή φωνή που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες!

Ο Γιάννης Πλούταρχος  έρχεται στις 14/7 στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στις 29/7 στην Πάτρα, στο Γήπεδο της Παναχαϊκης, και στις 10/9 στο Ηράκλειο, στο Παγκρήτιο Στάδιο, για ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο σε όλους εσάς, που φέρνετε στο μυαλό σας όμορφες αναμνήσεις, για εσάς που αγαπήσατε, αγκαλιάσατε, χαμογελάσατε και ζήσατε ανεπανάληπτες στιγμές ακούγοντας τα τραγούδια του.

Με αφετηρία το Κατράκειο Θέατρο, ο αγαπημένος Γιάννης Πλούταρχος θα ξεκινήσει μία υπέροχη μελωδική καλοκαιρινή διαδρομή σε όλη την Ελλάδα παρέα με το γιο του Γιώργο Κακοσαίο και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Καλό Καλοκαίρι!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΑΘΗΝΑ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
(χάρτης)

ΠΑΤΡΑ
Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
Γήπεδο Παναχαϊκής
(χάρτης)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021
Παγκρήτιο Στάδιο
(χάρτης)

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
17 € ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ
25 € ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ

* Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +5% ανά εισιτήριο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr
- καταστήματα PUBLIC (+1€ ανά εισιτήριο)

E-TICKET
Μετά την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων σας, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά. Εναλλακτικά μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα σε κινητή συσκευή για να τα επιδείξετε στην οθόνη κατά την είσοδό σας στον χώρο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
NEW ENTERTAINMENT AMKE 
ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ 
ΑΦΜ: 996888857
ΔΟΥ: Α' ΑΘΗΝΩΝ 
Έδρα: Θεμιστοκλεους 1 & Πανεπιστημίου Τ. Κ. 10677ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ
GALLERY
PHOTO GALLERY
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ