TicketServices.gr

Γιαγκίνηδες «Ρεμπέτικο στ' αστέρια»

Επαυλη Τσιροπινά, Ποσειδωνία - ΣΥΡΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Γιαγκίνηδες
«Ρεμπέτικο στ' αστέρια»


Έπαυλη Τσιροπινά
Ποσειδωνία Σύρου

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

 

Οι Γιαγκίνηδες προσκαλούν όλους στη μουσική γιορτή «Ρεμπέτικο στ' αστέρια»
 
Οι 22χρονοι (!) πρωτοστάτες του κινήματος της μουσικής του δρόμου, επαναφέρουν το αυθεντικό ρεμπέτικο στοιχείο με τον φρέσκο αέρα της νιότης στην σκηνή της Έπαυλης Τσιροπινά στις 20 Αυγούστου.

 «Είναι εντάξει να είσαι μπαγλαμάς, αρκεί να συνοδεύεσαι από ρεμπέτικο σχήμα»

Οι νεαροί Γιαγκίνηδες που αυτοχαρακτηρίζονται ως ρεμπετικολαϊκοπαραδοσικό σχήμα, έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται να εξελιχθούν στο νέο «μεγάλο όνομα» του ρεμπέτικου στη μουσική βιομηχανία, πράγμα που τα μέλη του γκρουπ, Σπύρος Ζήσης και Παναγιώτης Σικλαφίδης, χτίζουν μέρα με τη μέρα. 

Γιαγκίνηδες - Χαράματα η ώρα τρεις.
https://www.instagram.com/p/CgPZl3goyvN

Το συγκρότημα που επέλεξε να υποστηρίζει με το έργο του το κίνημα των καλλιτεχνών του δρόμου, μοιράζεται την αγάπη του για το ρεμπέτικο τραγούδι, εμπνέοντας και άλλους νέους και νέες, να γνωρίσουν εκ νέου την παράδοση και το παλιό καλό ελληνικό τραγούδι.
 
Οι Γιαγκίνηδες υπόσχονται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σύρου, μία γιορτή του ρεμπέτικου κάτω από τα αστέρια, όπου το κέφι, ο χορός και οι φωνές του κόσμου θα πρωταγωνιστήσουν. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 7€ για να δώσει τη δυνατότητα σε όλους και όλες να παρευρεθούν στο πιο νεανικό «ρεμπέτικο γλέντι» του καλοκαιριού.
 
Μερικές πληροφορίες για τους Γιαγκίνηδες:
 
Οι Γιαγκίνηδες δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της συμπρωτεύουσας. Το όνομα του σχήματος είναι εμπνευσμένο από την μικρασιάτικη λέξη «Γιαγκίνι» που στην γλώσσα των ρεμπετών σημαίνει φλόγα στην καρδιά, ερωτική κάψα και πάθος.
 
Τους καλοκαιρινούς μήνες παίρνουν το μπουζούκι και την κιθάρα τους και ταξιδεύουν από νησί σε νησί παίζοντας ρεμπέτικη μουσική, την οποία τόσο αγαπούν. Ανάμεσα στους αγαπημένους τους προορισμούς είναι η Σύρος, αφού γοητεύονται από την βαθιά ρεμπέτικη ιστορία της. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον δίσκο τους «Άνθρωποι του δρόμου», ο οποίος έγινε πολύ γρήγορα αγαπητός, ενώ το νέο τους videoclip «Καταφερτζού» κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022. Τα ελληνικά media έχουν πέσει πάνω στο φαινόμενο «Γιαγκίνηδες» και το καλύπτουν με καλύπτουν με κάθε ευκαιρία: https://www.facebook.com/giagkinides/videos/562345405618752
  
Με μια ματιά: 
Συναυλία: Γιαγκίνηδες – Ρεμπέτικο στα αστέρια
Ημερομηνία: Σάββατο 20 Αυγούστου 2022
Χώρος: Έπαυλη Τσιροπινά
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 7€
Οργάνωση Παραγωγής: Action Εστί | Artist & Event Management
Press & Info: www.ActionEsti.gr 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΕΠΑΥΛΗ ΤΣΙΡΟΠΙΝΑ
Ποσειδωνία, Σύρος
(χάρτης)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 7€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
- καταστήματα 4all (Ερμούπολη & Ποσειδωνία)

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ACTION ΕΣΤΙ
ΑΦΜ: 107391971
ΔΟΥ: ΣΥΡΟΥ
ΕΔΡΑ: Αγιος Δημήτριος Ερμούπολη Σύρος

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε στον φυλλομετρητή σας τα λεγόμενα cookies; Με αυτόν τον τρόπο θα καταγράφονται από εμάς και τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες (Google, Facebook κτλ) στοιχεία επισκεψιμότητας για στατιστικούς αλλά και διαφημιστικούς λόγους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση cookies από την ιστοσελίδα μας εδώ.
Ναι, επιτρέπω Όχι, δεν επιτρέπω
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ